Pin Steenhuisje

Boek nu!

Zoekt u een heerlijk rustig plekje, ruimte, mogelijkheden om te wandelen, fietsen of vissen? Direct aan de Dokkumer Ee, net onder Bartlehiem hebben wij naast onze boerderij een vakantiewoning te huur voor 4 tot 6 personen. Het huisje biedt een voortreffelijke uitvalsbasis voor een heerlijke visvakantie door de perfecte ligging aan de Dokkumer Ee en de vele vismogelijkheden in de nabij omgeving, evt per boot. Tevens biedt het een uitstekend vertrekpunt voor de vele fietsmogelijkheden (elfstedenfietsroute, fietsroutenetwerk midden Fryslan, knooppunt nr 9, LFR3). Wanneer u wilt genieten van rust en ruimte bent u hier ook aan het juiste adres. Tevens biedt dit plekje de mogelijkheid het noordelijk deel van Friesland te verkennen, inclusief de eilanden. Prijsindicaties o.b.v. 4 personen: Weekend v.a. ?175,00 Midweek v.a ?210,00 Week v.a ?315,00 Bel voor de prijs in de door u gewenste periode. Prijzen incl bed-, bad- en keukenlinnen. Excl ?100,00 borg. Huisdieren toegestaan. Het huisje dient schoon achtergelaten te worden. Als u nog vragen heeft bel of stuur een mailtje. Nog beschikbaar: bel of mail voor info


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Steenhuisje kunt vinden.

Pin Bed and Breakfast Mill View

  Stiens

Goed overnachten met uitstekende bedden en een goed ontbijt. Gratis parkeren voor de deur. In centrum van Stiens met veel winkels.


Meer info

Pin B&B Leeuwarden

  Leeuwarden (Snakkerburen)

Bed & Breakfast


Meer info

Pin Hotel-restaurant It Posthûs

  Burdaard

Hotel-Restaurant It Posthûs is een À la carte restaurant en hotel met zeven kamers.Terras op de Dokkumer EE aan de Elfstedenroute in Birdaard. Zaalaccomodatie vanaf tien personen tot en met 150 personen.


Meer info

Pin Túnmanswente

  Cornjum

Túnmanswente’ is de voormalige tuinmanswoning van het kasteel Martenastate. Het is gelegen in het dorpje Koarnjum (Cornjum) in Fryslân, net boven Leeuwarden.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.