Pin Stenden Hotel

Boek nu!

Stenden Hotel is een 4-sterren hotel gevestigd aan de noordzijde van het gezellige centrum in de Friese hoofdstad Leeuwarden. Dit sfeervolle hotel beschikt over 28 modern ingerichte hotelkamers, welke van alle gemakken zijn voorzien zoals een luxe douche/bad, toilet, telefoon, kabeltelevisie, een minibar etc.

Naast de ruime hotelkamers beschikt het hotel over alle faciliteiten voor zakelijke bijeenkomsten. Voor een vergaderingen of trainingen zijn meerdere zalen beschikbaar, met een capaciteit van 10 tot 275 personen.

Voor een ontbijt, lunch of diner kunt u terecht in het unieke restaurant, waarin gewerkt wordt volgens concept ‘de Nieuwe Nederlandse keuken’. Daarin staan vitaliteit en duurzaamheid centraal, en wordt er enkel gekookt met (h)eerlijke en gezonde producten. De gezellige hotelbar biedt u de perfecte uitkomst om uw dag in stijl af te sluiten met een drankje.

Het Stenden Hotel is verbonden met de Hogere Hotelschool Leeuwarden, waar professionaliteit en gastvrijheid centraal staan. Onder de supervisie van ervaren professionals, staan deze leergierige, en enthousiaste studenten voor u klaar om u een fantastisch en onvergetelijk verblijf te bezorgen.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Stenden Hotel kunt vinden.

Pin Post-Plaza Hotel & Grand Café

  Leeuwarden

Na een intensieve verbouwing en restauratie van het oude Hoofdpostkantoor, is Post-Plaza getransformeerd tot een unieke plek in het centrum van Leeuwarden, waar gasten slapen, eten, werken, drinken en genieten in een historisch decor....


Meer info

Pin Fries Museum

  Leeuwarden

Het Fries Museum opent in september 2013 zijn deuren in een indrukwekkend nieuw gebouw op het Wilhelminaplein in Leeuwarden. Het Fries Museum gaat over de Friezen en over Friesland, een eigenzinnig stukje ‘buitenland in...


Meer info

Pin Kookatelier De Kleyne Sint Jacob

  Leeuwarden

Kookatelier De Kleyne Sint Jacob Op deze unieke plek in het historische hart van Leeuwarden voelt het direct als thuis. Een inspirerende en sfeervolle ruimte vol licht en kleur. Natuurlijk als eye catcher die...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.