Pin SVR d’Alde Stjelp

Janneke en Epke Liezenga zijn al meer dan 17 jaar campinghouder. Sinds een aantal jaren is de camping gevestigd in het Leechlân. Minicamping De Alde Stjelp ligt 4 km ten noorden van Grou en 11 km ten zuiden van Leeuwarden. De camping grenst aan de zuidkant aan een natuurgebied en vogelreservaat van staatsbosbeheer. Aan de noord en oostkant liggen weilanden met eigen uitkijkpunt. Ook is de camping zeer geschikt voor campers. De gasten op minicamping De Alde Stjelp komen er voor de rust, de vele vogels in de natuurlijke omgeving, maar ook voor campinghouder Epke Liezenga die ’s avonds nog wel eens wil palingroken met zijn gasten.

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij SVR d’Alde Stjelp kunt vinden.

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin Hotel Princenhof

  Earnewâld

Aan de rand van dorp Earnewâld, midden in het hart van Friesland, ligt Hotel Restaurant Princenhof. Het kleine Friese dorp, gelegen tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, ligt in een van de mooiste natuurgebieden van...


Meer info

Pin Koe en theehuis

  Nes Boarnsterhim

Langs knooppunt 4 ligt ons mooie boerderijtje, dat gebouw is in 1764. Het is gelegen in een prachtig natuurgebied. Prachtige plek om even te onthaasten met een lekkerbakje koffie/thee, boerenijs ect. Vanaf 1 juni...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.