Tankstation aan het water bij Soepverhuur bootverhuur Wester watersport

Boek nu!

Tankstation Sloepverhuur Bootverhuur Wester Watersport.

Het station langs het water van it wiid. In Eernewoude (Earnewald) is de basis van dit bedrijf. Waar Gjalt Wester senior in 1930 begon, met de verkoop van brandstof Voor boten en auto’s. En de verhuur van bootjes.

Het verkooppunt ligt in het noorden van Nederland. In Nationaal park de oude venen (Alde Feanen) Dat tussen Leeuwarden en Drachten. In het midden van Friesland (Fryslan) ligt.

Er zijn brandstof pompen voor auto’s aan de straatkant. En voor boten aan de waterkant.

Tankstation Waterkant

Aan de waterkant zijn de volgende brandstoffen te koop: Diesel, gtl diesel, Euro 95 en 2-takt mix mengsmering.
Het grote voordeel. Wat dit tankstation voor de boot en tankjes aan het water voor de watersport heeft. Is dat de brandstoffen vers zijn door roulatie van het product.
De producten aan de waterzijde, en aan de straatzijde komen uit dezelfde tanks.
Dat betekend dat er ook in de winter minimaal 1 keer in de 2 weken verse brandstof geleverd wordt. Tegen 2 keer per week in het hoogseizoen.
De kans op diesel bacterie is hierdoor veel kleiner. Ook omdat de tanks ondergronds liggen, is er minder kans op condens.

Ook hier kunt u voordelig goedkoper bunkeren met korting. Tot wel 12 cent per liter. Deze korting is vanaf de landelijke advies verkoop prijs.
Volgens een kortingsstaffel De korting voor goedkope brandstof geld alleen als u contant, of met bank of giro betaald.
Daarnaast, ook verkoop van olie, smeerolie, gasvullingen en gas producten. Meer dan 20 soorten gasflessen: Propaan, DIN 5kg, Bp light flessen, lichtgewicht gasfles, camping gas en wegwerp campingaz vulling.

Tankstation straatzijde Tankautomaat

Het tankpunt aan de straatkant is een selfservice pompstation. De bediening van de tank automaat is gemakkelijk en snel.
Hier kunt u goedkoop brandstof tanken. Met korting op diesel en euro 95 benzine.
U kunt hier tanken met de auto. Of in een jerrycan tankje. Betalen kan met: bank / giropas, en Travel card of Multi tank card.
Maar ook met een buitenlandse bankpas.

Openingstijden tankautomaat straatzijde: 24 uur per dag geopend 7 dagen in de week.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Tankstation aan het water bij Soepverhuur bootverhuur Wester watersport kunt vinden.

Pin De Kan Hoeve

  De Veenhoop

De Kan Hoeve ligt dicht bij de Alde Feanen en andere natuurgebieden waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ook kunt u dicht in de buurt een boot of sloep huren om het water...


Meer info

Pin It Polderhus

  De Veenhoop

Ons sfeervolle restaurant ligt bij een watersport- en natuurgebied in Friesland nabij Drachten. Ook geschikt voor; feesten, bruiloften, vergaderingen, recepties


Meer info

Pin Ayay Sailing

  Oudega S

Ayay-Sailing is een allround charterbedrijf met de traditionele zeilschepen; Suydersee, Alida en Swaentsje. Ayay-Sailing verzorgd zeilreizen voor groepen en alleengaanden op Waddenzee, IJsselmeer en Friese meren. Ayay-Sailing staat garant voor gastvrijheid, gezelligheid, avontuur, enthousiasme...


Meer info

Pin Justjesoars

  Oudega (Smallingerland)

B&B Justjesoars


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.