The Dance Factory TDF

TDF (The Dance Factory) is een grote uitgaansgelegenheid in Berlikum, Friesland. TDF heeft een rijke geschiedenis en is één van de oudste horecabedrijven van het Noorden des lands. De naam van vroeger, ?Hof van Holland?, zal bij veel mensen van de oudere generatie een belletje doen rinkelen. Het bedrijf staat onder de naam TDF al een groot aantal jaar bekend als ?de gezelligste uitgaansgelegenheid van het noorden’, met de mooiste evenementen, de vetste party?s en de leukste artiesten. En vergeet ook ons Café niet. Want TDF Café, gevestigd aan de voorzijde van TDF, is meerdere dagen per week geopend en is (zoals je van ons gewend bent) supergezellig. Houd onze site, Facebook en Twitter goed in de gaten voor nieuws omtrent onze programmering.

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij The Dance Factory TDF kunt vinden.

Pin B&B Twenty-one

  St. Jabik

Welkom bij B&B Twenty-one! Wij zijn een kleinschalige duurzame Bed and Breakfast gelegen in Sint Jacobiparochie waar u voor een betaalbare prijs kunt overnachten. Ons pand is van 1818 maar heeft alle comfort van...


Meer info

Pin Bed and Breakfast Mill View

  Stiens

Goed overnachten met uitstekende bedden en een goed ontbijt. Gratis parkeren voor de deur. In centrum van Stiens met veel winkels.


Meer info

Pin Appartement Torenzicht

  Marsum

Appartement vlakbij Leeuwarden met eigen ingang, hal, douche, toilet, slaapkamer, keuken, woonkamer, bijkeuken en tuin met zitje. Aanwezig: Wifi, radio-cd speler, smart tv, koelkast, kookplaat met oven, magnetron, keukeninventaris en zelf instelbare cv verwarming....


Meer info

Pin Túnmanswente

  Cornjum

Túnmanswente’ is de voormalige tuinmanswoning van het kasteel Martenastate. Het is gelegen in het dorpje Koarnjum (Cornjum) in Fryslân, net boven Leeuwarden.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.