Pin Theeschenkerij The Wisple

Boek nu!

In het coulisselandschap van Zuid Oost Friesland, grenzend aan de bossen van Beetsterzwaag, ligt het eeuwenoude plaatsje Terwispel. Aan de rand van het dorp, in een voormalige boerderij vindt u Theeschenkerij The Wisple.

Maak eens een afspraak voor een kopje heerlijk geurende thee of een complete high-tea of Engelse lunch. U kunt kiezen uit vele geselecteerde soorten groene, zwarte of kruidenthee. Maar misschien kiest u voor een romige cappuccino of koel frisdrankje bij warm weer.

Wij serveren vers gebakken cakes, taarten, scones en muffins. In de tuin naast de boerderij ligt een zonnig terras waar het heerlijk toeven is, evenals in de gezellige ruime serre.

Ook kunt u bij ons terecht voor verschillende workshops. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Theeschenkerij The Wisple kunt vinden.

Pin De Koppenjan

  Jubbega

In de sfeervolle pannenkoekenboerderij De Koppenjan eet je de lekkerste pannenkoeken van Friesland. Je kiest uit wel 80 hartige en zoete pannenkoeken. In combi met alle activiteiten is uit eten met kinderen 1 groot...


Meer info

Pin Restaurant Het Spijshuys

  Boornbergum

Als enige restaurant in Friesland hebben wij voor de 16e keer een Bib Gourmand gekregen. Een prestigieuze vermelding in de Michelin Gids voor een ultieme prijs-kwaliteit. Onze passie is ambachtelijk koken, het liefst met...


Meer info

Pin Minicamping de Turfhoeke

  Gorredijk

Minicamping de Turfhoeke in Gorredijk. Wij willen u graag laten meegenieten van de rust en ruimte van het Friese platteland om ons heen.


Meer info

Pin De Kan Hoeve

  De Veenhoop

De Kan Hoeve ligt dicht bij de Alde Feanen en andere natuurgebieden waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ook kunt u dicht in de buurt een boot of sloep huren om het water...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.