Pin Toscanini

Boek nu!

Wat Leuk dat u er bent!

De Italiaanse keuken, gekenmerkt door éénvoud en ambachtelijkheid. Dat willen wij U bij Toscanini bieden.

Wij staan bekend om onze speciale dunne deegbodem gemaakt van eigen vers deeg.

Goed gevuld met zoveel mogelijk verse ingrediënten kan Uw smaakbeleving bij ons beginnen.

Onze pasta’s, ovenschotels, vlees- en vis gerechten zijn met hun eigen kruiden en specerijen uit de Italiaanse keuken zeker het proberen waard.

Ruim 20 jaar geleden werd Toscanini “in Franeker op de kaart gezet”. In 2013 overgenomen door de volgende generatie die samen met een vast team voor u klaar staan.

Komt u met mooi weer bij ons eten, dan kunt u genieten van onze mooie binnentuin. U waant zich gegarandeerd in een klein beetje Italië in hartje Franeker.

Wanneer u bij ons echt uit bent en U heeft het naar uw zin, dan kunnen wij tevreden zijn.

Buon Appetito.

Team Toscanini


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Toscanini kunt vinden.

Pin B&B wetterwillefriesland

  Wommels

B&B aan het water, de Bolswardertrekvaart. Fietsen, wandelen, vissen, varen in de motorboot of gewoon lekker ontspannen? Het kan in onze B&B, direct gelegen aan de Bolswardertrekvaart. Tussen Leeuwarden, Franeker, Sneek en Bolsward, centraal...


Meer info

Pin B&B wetterwillefriesland

 

Fietsen, wandelen, vissen, varen in de motorboot of gewoon lekker ontspannen? Het kan in onze B&B, direct gelegen aan de Bolswardertrekvaart. Tussen Leeuwarden, Franeker, Sneek en Bolsward, centraal in Friesland maar ook landelijk. Rust...


Meer info

Pin It kruswetter

  Easterlittens

Prachtige en rustige camping gelegen aan 2 vaarten. Schitterende fietspaden leiden u naar Sneek, Franeker, Bolsward of Leeuwarden alle op 10 tot 15 km afstand. Paviljoen met terras aan het water.


Meer info

Pin De Stadsherberg

  Franeker

Dagelijks open vanaf 11.30 uur In overleg kan dit ook eerder. U kunt ons telefonisch bereiken van 09.00 tot 21.00. Voor groepsreserveringen in zowel het hotel & restaurant adviseren wij u te bellen tussen...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.