Pin Tunmanswente

Boek nu!

‘Túnmanswente’ is de voormalige tuinmanswoning van Martenastate. Het is gelegen in het dorpje Koarnjum (Cornjum) in Fryslân, net boven Leeuwarden. Túnmanswente is: ? Bêd & Brochje / bêd & breakfast ? Theetuin ? Vergaderaccommodatie ? StreekproductenWinkel ? Toeristisch Informatiepunt en heeft een tuin met groenten, kruiden en bollen. Túnmanswente wordt gerund door studenten van de Middelbare Hotelschool Friesland en MBO GROEN van Nordwin College onder begeleiding van de beheerders. Feestje? Túnmanswente is een ideale locatie voor een feestje of partij. Een diner, lunch of High Tea? Kom eens langs en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Tunmanswente kunt vinden.

Pin Bed and Breakfast Mill View

  Stiens

Goed overnachten met uitstekende bedden en een goed ontbijt. Gratis parkeren voor de deur. In centrum van Stiens met veel winkels.


Meer info

Pin B&B Leeuwarden

  Leeuwarden (Snakkerburen)

Bed & Breakfast


Meer info

Pin Túnmanswente

  Cornjum

Túnmanswente’ is de voormalige tuinmanswoning van het kasteel Martenastate. Het is gelegen in het dorpje Koarnjum (Cornjum) in Fryslân, net boven Leeuwarden.


Meer info

Pin Bed and wellness Molenzicht

  Stiens

Onder de rook van Leeuwarden aan het Japikspaad ligt Bed and Wellness Mill View. Met fijne bedden ene goed ontbijt en heerlijke sauna en spa faciliteiten kunt u betaalbaar ontspannen


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.