Pin Uit-Zeilen | Nautische Events

Boek nu!

Uit-Zeilen organiseert evenementen met een nautisch karakter. Dit gaat van een (mid)dag skûtsjesilen met het personeel tot een meerdaags event met overnachting, feestavond en meerdere activiteiten. Uit-Zeilen ondersteunt op nautisch gebied of neemt de gehele organisatie van uw event in handen. Uit-Zeilen is actief in Zuidwest Friesland en heeft daarnaast 5 locaties in Nederland. Met onze passie voor zeilen en Friesland laten wij jaarlijks vele gasten kennis maken met al het moois wat deze provincie te bieden heeft! Uit-Zeilen ondersteunt op nautisch gebied of neemt de gehele organisatie van uw event in handen.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Uit-Zeilen | Nautische Events kunt vinden.

Pin Vrienden van Pianobar Sneek

  Sneek

Geniet in ons restaurant van een heerlijke maaltijd met een goed glas wijn en sfeervolle pianomuziek. We verrassen onze gasten met wekelijks wisselende menukaarten met bijzondere gerechten en ware culinaire hoogstandjes vanaf 10 euro....


Meer info

Pin Sneek op Maat

  Sneek

Sneek op maakt verzorgt toeristische arrangementen in Sneek en SudWest Fryslan die precies aansluiten bij uw wensen én die van uw relaties. U kunt bij ons terecht voor compleet verzorgde één- en meerdaagse arrangementen...


Meer info

Pin Cafe de Boazumer Mjitte

  Boazum

Café de Boazumer Mjitte een eerlijk oud dorpscafé met een prachtig terras uniek gelegen aan de 11stedenroute, Middelsee-vaarroute en de slachtedijk.


Meer info

Pin Restaurant en Partycentrum Noflik Easterein

  Easterein

Prachtig bedrijf, het oudste van Friesland, uit 1511. Met een uitstekend a la carte restaurant, heerlijke terrassen en vier prachtige, sfeervolle zalen voor bruiloften, vergaderingen etc. Heel veel arrangementen, op maat gemaakt!


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.