Pin Villa Envie

Boek nu!

Op een unieke plek op een eiland in de Friese meren, bereikbaar met boot, auto of fiets, ligt Bed en Breakfast Villa Envie. Omringd door het Sneekermeer en de Terkaplester poelen is Terherne de ultieme plek voor de verwende watersporter, natuurliefhebber, rustzoeker, fietser.

Villa Envie is uitermate geschikt om te overnachten met familie of vrienden in Terherne. Vanuit Villa Envie kunt u vervolgens allerlei uitstapjes maken. Varen met uw gastheer in zijn ruime sloep, zeiltochten maken of heerlijk fietsen langs de Friese meren behoren tot uw mogelijkheden. Na een actieve of juist een relaxte dag, kunt u genieten in de plaatselijke restaurants. Als levensgenieter helpt uw gastheer u graag bij het maken van uw keuze.

‘s Morgens verwennen wij u met ons unieke en luxe 3 gangen ontbijt. Hierbij serveren wij u zowel streekprodukten als zelfgebakken lekkernijen. Het ontbijt kan bij mooi weer op de steiger of in de tuin geserveerd worden. Bij minder mooi weer serveren wij het ontbijt in onze ontbijtruimte met uitzicht op het dakterras en het water. Aan u de keuze.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Villa Envie kunt vinden.

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin Sneek op Maat

  Sneek

Sneek op maakt verzorgt toeristische arrangementen in Sneek en SudWest Fryslan die precies aansluiten bij uw wensen én die van uw relaties. U kunt bij ons terecht voor compleet verzorgde één- en meerdaagse arrangementen...


Meer info

Pin Picknickers

  Terherne

Picknickers is een nieuw restaurant in Terherne met een relaxte foodbar gelegen aan het Sneekermeer. We worden vaak omschreven als een hippe, shabby, chique non-chanlante strandtent zonder strand met een focus op duurzaam en...


Meer info

Pin Koe en theehuis

  Nes Boarnsterhim

Langs knooppunt 4 ligt ons mooie boerderijtje, dat gebouw is in 1764. Het is gelegen in een prachtig natuurgebied. Prachtige plek om even te onthaasten met een lekkerbakje koffie/thee, boerenijs ect. Vanaf 1 juni...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.