Pin Watersporthostel Oer ’t Hout

Boek nu!

Watersporthostel Oer ’t Hout is een veelzijdige accommodatie gelegen in het pittoreske watersportdorp Grou midden in het waterrijke Friesland. Bij én met ons kunt u kennismaken met de watersport in vrijwel alle mogelijke variaties. Talloze meren zijn aan elkaar verbonden door kleine slootjes en vaarten, hierdoor kunnen fantastische tochten worden gemaakt langs de mooiste plekjes van Friesland.
Al bijna 60 jaar zorgen wij ervoor dat onze gasten op het water én in het hostel een fantastische tijd beleven. Bij het zeilen, tijdens een sloepengame, een teambuildingsuitje of een programma speciaal voor u op maat gemaakt. We maken het mogelijk! Naast deze activiteiten kunt u genieten van maximaal comfort in ons gezellige hostel en op het royale zonnige waterterras.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Watersporthostel Oer ’t Hout kunt vinden.

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin Hotel Princenhof

  Earnewâld

Aan de rand van dorp Earnewâld, midden in het hart van Friesland, ligt Hotel Restaurant Princenhof. Het kleine Friese dorp, gelegen tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, ligt in een van de mooiste natuurgebieden van...


Meer info

Pin Koe en theehuis

  Nes Boarnsterhim

Langs knooppunt 4 ligt ons mooie boerderijtje, dat gebouw is in 1764. Het is gelegen in een prachtig natuurgebied. Prachtige plek om even te onthaasten met een lekkerbakje koffie/thee, boerenijs ect. Vanaf 1 juni...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.