WSV

Boek nu!

De haven van Bergum is een vereniginghaven met de mogelijkheid voor het aanmeren van passanten, er zijn mooie aanleg plekken met een groen walletje of grasveld. Daarnaast hebben we een prachtige plek voor campers die over de haven kunnen kijken en genieten van de boten die in en uit varen. Ook beschikken we over een trailerhelling mocht u over een bootje beschikken. De omgeving leent zich bij uitstek om per fiets te verkennen. Het winkelcentrum van Bergum is op een loopafstand van 10 min te bereiken en is rijkelijk voorzien van leuke winkels. Er zijn vele faciliteiten in de haven en bezienswaardigheden in en rond Bergum, daarom zeker de moeite waard eens te komen kijken. Dus vaar of rij onze mooie haven niet voorbij!


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij WSV kunt vinden.

Pin Ayay Sailing

  Oudega S

Ayay-Sailing is een allround charterbedrijf met de traditionele zeilschepen; Suydersee, Alida en Swaentsje. Ayay-Sailing verzorgd zeilreizen voor groepen en alleengaanden op Waddenzee, IJsselmeer en Friese meren. Ayay-Sailing staat garant voor gastvrijheid, gezelligheid, avontuur, enthousiasme...


Meer info

Pin Justjesoars

  Oudega (Smallingerland)

B&B Justjesoars


Meer info

Pin ’t Roodhert

  Burgum

Al 280 jaar een traditionele en sfeervolle locatie. ’t Roodhert heeft 9 kamers met gratis wifi, een stoel-lift, een prachtig vernieuwde eetzaal, een uitstekende keuken, een ruime ontbijtzaal, rookgelegenheid, een gezellige Pub, diverse conferentie-...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.