Pin Zeil- en surfschool Neptunus

Zeil- en surfschool Neptunus is dé zeilschool in het hartje van het Friese Merengebied. Actief en leerzaam uitwaaien in een prachtige omgeving en samen spectaculaire momenten beleven… Ervaar de Neptunus-kick deze zomer nog!

Bij Neptunus leer je op een leuke manier goed zeilen en surfen. Wij beschikken over een grote en gevarieerde vloot en houden de, op niveau ingedeelde, groepjes lekker klein. De onvergetelijke Neptunus sfeer zorgt er tevens voor dat je helemaal in de leuke flow meegaat, plezier hebt en dus extra veel leert! Onder intensieve begeleiding van één van onze CWO-gecertificeerde instructeurs krijg jij de aandacht die je nodig hebt om zo veel mogelijk uit de zeil- of surfweek te halen!
Op ons eigen Idskenhuistermeertje is het nog lekker rustig. Hier zijn we samen en toch alleen!
Al snel ervaar je snel de pure snelheid van de Laser of de kick van het windsurfen. Heb jij het benodigde inzicht om de Valk optimaal te laten zeilen? Heb jij de klik met iemand om samen de Laser Pico in bedwang te houden? Voordat je zover bent heb je al leren zeilen in de Optimist of Open Bic.
Naast het leren zeilen besteden we veel aandacht aan fantastische activiteiten op het water en op de kant. Grote spellen in het bos, zeilregatta’s, oriëntatietochten en natuurlijk de Nep-disco zijn naast de theorie achter het zeilen slechts enkele voorbeeldjes. Wist jij dat theorieles ook leuk kan zijn?!
Na een week vol leuke indrukken ken je iedereen en heb je misschien wel één of meerdere vrienden voor het leven leren kennen! Dus… Wat doe jij deze zomer?!
Klik hier voor ons cursusaanbod en voor een sfeerimpressie op onze site!

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Zeil- en surfschool Neptunus kunt vinden.

Pin Herberg Boswijck

  Wijckel

Gelegen tussen de Friese Meren en de bossen van Gaasterland, biedt Herberg Boswijck u een mooie uitvalsbasis voor een actieve dag in de natuur. In het nabijgelegen Balk kunt u terecht om te winkelen...


Meer info

Pin B&B MID83

  Woudsend

MID 83 is een nieuwe bed & breakfast locatie in het hartje van het watersportdorp Woudsend. Wij bieden ruime- en luxe kamers met een heerlijk 2 persoonsbed, eigen badkamer, internet aansluiting (vast en Wifi),...


Meer info

Pin Restaurant ’t Jagertje

  Langweer

Proef de Sfeer in Langweer Restaurant ?t Jagertje is al 35 jaar een vertrouwd adres op culinair gebied en een begrip in Friesland. Restaurant ?t Jagertje is centraal gelegen in Langweer, watersportdorp in hartje...


Meer info

Pin B&B Klaar

  Joure

Gastvrijheid is wat wij u bieden, in combinatie met een luxe kamer met een goed bed een heerlijke douche. Onze B&B heeft de kwaliteit en de vrijheid van een hotel, en de gastvrijheid van...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.