Pin Zeilschool De Ulepanne

Boek nu!

Zeilschool voor volw., gezinnen en jeugd. Verhuur Valk, Fox 22, Keus 22, kano's. Verhuur groepsaccommodaties (10-155p) ook met catering.

Sinds 1974 is de Ulepanne de plek voor een geslaagde zeilvakantie. De keuze is groot van volledig verzorgde zeilarrangementen met zeilles tot het huren van accommodatie met boten en lekker zelf er op uit trekken tot een boot huren.
De Ulepanne staat aan de rand van het karakteristieke dorp Balk. Het dorp heeft een gezellig centrum met veel winkels gevestigd in oude panden uit de 18e en 19e eeuw met mooie trap- en klokgeveltjes. Het riviertje de Luts stroomt dwars door het dorp en voor de deur van de Ulepanne langs. De boten liggen voor de deur, waarmee je in een wip op het Slotermeer zit en daarmee toegang hebt tot het uitgestrekte merengebied van Friesland. Met de kano kun je heerlijk de Luts af peddelen door het dorp de Gaasterlandse bossen in.
De Gaasterlandse bossen bieden fietsers en wandelaars een uitgebreid netwerk van paden die langs de mooiste vergezichten leiden.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Zeilschool De Ulepanne kunt vinden.

Pin Watersportcentrum De Fluessen

  Elahuizen

WSC De Fluessen is een locatie met een compleet aanbod voor een dag of weekendje weg. Ruime B&B mogelijkheden, een familievakantiehuis en een groepsaccommodatie zorgen er voor dat er altijd een passend overnachtingsmogelijkheid is....


Meer info

Pin Herberg Boswijck

  Wijckel

Gelegen tussen de Friese Meren en de bossen van Gaasterland, biedt Herberg Boswijck u een mooie uitvalsbasis voor een actieve dag in de natuur. In het nabijgelegen Balk kunt u terecht om te winkelen...


Meer info

Pin Camping Lan en mar

  Heeg

Op een prachtige locatie direct aan het Heegermeer temidden van de weilanden ligt camping Lan en mar. Het bedrijf is kleinschalig en veelzijdig. Er is een haven met ligplaatsen en trailerhelling. Verhuur van polyvalk,...


Meer info

Pin B&B MID83

  Woudsend

MID 83 is een nieuwe bed & breakfast locatie in het hartje van het watersportdorp Woudsend. Wij bieden ruime- en luxe kamers met een heerlijk 2 persoonsbed, eigen badkamer, internet aansluiting (vast en Wifi),...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.