Pin Zeilschool Pean

Boek nu!

Pean is de zeilschool in Friesland waar je goed leert zeilen én veel plezier beleeft op zeilkamp. Het is het vertrekpunt voor je vaartocht met sloep of valk door het waterrijke Friesland. De groepsaccommodaties bieden het hele jaar door onderdak aan groepen tot 130 personen.

Friesland en zeilen – Die combinatie vind je bij Pean. Midden in de natuur, direct aan open vaarwater. Dat maakt het zo’n geschikte plek voor zeilschool en bootverhuur.

Zeilkampen zijn er voor kinderen en jongeren in de zomer. Voor gezinnen zijn er speciale kampen in de meivakantie en met Pinksteren. Aparte, kleine leeftijdsgroepen zijn kenmerkend voor onze zeilschool.
De groepsaccommodaties ‘Jister’ en ‘Berch’ zijn te huur op basis van zelfverzorging. Verzorging van maaltijden en/of programma kun je ook aan Pean overlaten.
Wil je niet zelf moeten zorgen, maar juist verzorgd worden? Zie daarvoor onder arrangementen.
Bootverhuur in hartje Friesland: zeilen in de valk, varen met een motorsloep of motorbootje.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Zeilschool Pean kunt vinden.

Pin B&B ZAZZA

  Raerd

Bed & Breakfast ZAZZA in Raerd. Op en top gastvrijheid midden in de Friese natuur.


Meer info

Pin Picknickers

  Terherne

Picknickers is een nieuw restaurant in Terherne met een relaxte foodbar gelegen aan het Sneekermeer. We worden vaak omschreven als een hippe, shabby, chique non-chanlante strandtent zonder strand met een focus op duurzaam en...


Meer info

Pin Hotel Princenhof

  Earnewâld

Aan de rand van dorp Earnewâld, midden in het hart van Friesland, ligt Hotel Restaurant Princenhof. Het kleine Friese dorp, gelegen tussen Drachten, Heerenveen en Leeuwarden, ligt in een van de mooiste natuurgebieden van...


Meer info

Pin Koe en theehuis

  Nes Boarnsterhim

Langs knooppunt 4 ligt ons mooie boerderijtje, dat gebouw is in 1764. Het is gelegen in een prachtig natuurgebied. Prachtige plek om even te onthaasten met een lekkerbakje koffie/thee, boerenijs ect. Vanaf 1 juni...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.