Zorgboerderij kinderboerderij landbouwmuseum het Hooivak

Zorgboerderij ’t Hooivak biedt ook een thuis aan gasten met een zorgvraag. Persoonlijke betrokkenheid en plezier staan voorop. Contact met dieren en het meewerken op de boerderij staan centraal. Het Hooivak staat open voor zowel eilanders als vakantiegangers. Kinderboerderij Hier kan je zelf de dieren voeden, boter karnen en graan malen, rijden op de pony’s, konijnen knuffelen, meescharrelen in onze kippenvilla. Bij slecht weer verhuizen we de dieren naar binnen, lekker bij de warme houtkachel. Landbouwmuseum Onze boerderij uit 1889 is ook een landbouwmuseum. Je leert hier van alles over het boerenleven. De boerin vertelt graag over de historie van de veehouderij bij een bakje koffie met lekkers. ..

Pagina delen:  


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Zorgboerderij kinderboerderij landbouwmuseum het Hooivak kunt vinden.

Pin B&B Twenty-one

  St. Jabik

Welkom bij B&B Twenty-one! Wij zijn een kleinschalige duurzame Bed and Breakfast gelegen in Sint Jacobiparochie waar u voor een betaalbare prijs kunt overnachten. Ons pand is van 1818 maar heeft alle comfort van...


Meer info

Pin Club De Stoep

  Vlieland

Dansen, feesten en loungen


Meer info

Pin Restaurant ’t Geuzennest

  Oost-Vlieland

Sfeervol dineren met uitzicht over de Waddenzee.


Meer info

Pin Grand Café De Oude Stoep

  Vlieland

Grand Café De Oude Stoep is gevestigd midden in de pittoreske Dorpsstraat van Oost-Vlieland. Het monumentale pand straalt allure uit van binnen en van buiten. Deze zomer kunt u de gehele dag genieten van...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.