Pin Zoutkamer Twijzelerheide

Boek nu!

Zoutkamer Twijzelerheide.

Halotherapie, voor o.a. Astma, COPD, Huidproblemen, Psoriasis, Bronchitis, Allergie.
Bel voor een gratis proefsessie.
Haal weer opgelucht adem!

Als je luchtweg- of huidproblemen hebt is dat niet gemakkelijk. Soms kan dat grote invloed hebben op je persoonlijk en maatschappelijk functioneren, én op je naaste omgeving.

De meeste luchtweg- en huidproblemen zijn niet te genezen en je moet er maar het beste van maken.
Denk bijvoorbeeld aan astma, COPD, psoriasis en eczeem. Medicijngebruik is vaak de enige remedie om je klachten enigszins te verlichten.

De bijwerkingen neem je daarbij op de koop toe.
Dat er ook natuurlijke behandelmethodes bestaan om je klachten tegen te gaan, is vaak weinig over bekend.

Met Halotherapie bieden wij je deze mogelijkheid wel. Halotherapie biedt op basis van fijn droog medicinaal zout, dat in de lucht wordt verspreid, een natuurlijke therapie die klachten van luchtwegaandoeningen en huidproblemen behoorlijk kunnen verlichten en soms helemaal doen verdwijnen.

Ook reinigt Halotherapie de longen van bijwerkingen van roken en luchtvervuiling, en zullen sportprestaties kunnen toenemen door een verbeterde longfunctie.

In de Zoutkamer Twijzelerheide kunt u gebruik maken van één van onze zoutkamers, die Halotherapie aanbieden.
De heilzame werking van zout is nu voor iedereen beschikbaar en kan ervoor zorgen dat u weer ‘opgelucht kunt ademhalen’. Ook doet Halotherapie je vitaliteit toenemen en helpt het je stress te verminderen.
Voordelen Halotherapie

Natuurlijk en effectief
Geen bijeffecten
Verwijdering overmatig slijm uit de longen
Reiniging luchtwegen en verbeterde longfunctie
Makkelijker ademhalen
Minder hoesten
Afname huidklachten bij psoriasis, eczeem en acne
Stimuleert ontspanning en vitaliteit
Verbetering algemene conditie en gezondheid
Verbetering sportprestaties
Verbetering van slapen
Zoutkamer Twijzelerheide is onderdeel van Zoutkamer Nederland, die op diverse plaatsen in Nederland Halotherapie aanbiedt.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Zoutkamer Twijzelerheide kunt vinden.

Pin Camping De zandhorst

  walterswald

Welkom bij Camping De Zandhorst, gelegen in het Friese dorpje Wâlterswâld (Wouterswoude) Bij Dokkum. Camping De Zandhorst is gevestigd in een prachtig gebied in Friesland waar u in alle rust en ruimte van de...


Meer info

Pin Monumentaal Fries Waldhuske (2 pers) – Drogeham

  Drogeham

Origineel Fries waldhuske, het kleinste huisje in gemeente Achtkarspelen. Woonkamertje: bedstee (140×200), zithoek, radio, tv, boeken, spelletjes, toerist informatie. Achterhuis: keukentje, eethoek. Badkamer: douche,toilet,wastafel. Terras met picknickbank. Gratis gebruik 2 fietsen. Supermarkt op 1km...


Meer info

Pin Bed&Breakfast Jinkepaed Twijzelerheide

  Twijzelerheide

4 Bijzondere gastenverblijven vlakbij Dokkum TWIJZELERHEIDE: Het Vogelhuisje:(2 pers) met oa. keuken,badkamer met ligbad, slaapkamer op bovenverdieping Opties:houtgestookte sauna 20,- Zweedse hottub 40,-p.avond met hapje en drankje,fietshuur 5,-p.dag (bij reservering aangeven) DRIEZUM: Het Driezumer...


Meer info

Pin Botniahiem

  Damwoude

Wat vindt u op Botniahiem: Veel groen, o.a.bos, natuurroute, veel dieren(kleinvee) – schapen en friese paarden en een pony – om een ritje op te maken. Toeristich informatiemateriaal, fietsen en routes, speeltoestellen, overdekt terras,...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.