Pin Zoutkamer Twijzelerheide

Boek nu!

Zoutkamer Twijzelerheide. Halotherapie, voor o.a. Astma, COPD, Huidproblemen, Psoriasis, Bronchitis, Allergie. Bel voor een gratis proefsessie.

Met Halotherapie bieden wij je deze mogelijkheid wel. Halotherapie biedt op basis van fijn droog medicinaal zout, dat in de lucht wordt verspreid, een natuurlijke therapie die klachten van luchtwegaandoeningen en huidproblemen behoorlijk kunnen verlichten en soms helemaal doen verdwijnen.

Ook reinigt Halotherapie de longen van bijwerkingen van roken en luchtvervuiling, en zullen sportprestaties kunnen toenemen door een verbeterde longfunctie.

In de Zoutkamer Twijzelerheide kunt u gebruik maken van één van onze zoutkamers, die Halotherapie aanbieden.
De heilzame werking van zout is nu voor iedereen beschikbaar en kan ervoor zorgen dat u weer ‘opgelucht kunt ademhalen’. Ook doet Halotherapie je vitaliteit toenemen en helpt het je stress te verminderen.

Voordelen Halotherapie:

 • Natuurlijk en effectief
 • Geen bijeffecten
 • Verwijdering overmatig slijm uit de longen
 • Reiniging luchtwegen en verbeterde longfunctie
 • Makkelijker ademhalen
 • Minder hoesten
 • Afname huidklachten bij psoriasis, eczeem en acne
 • Stimuleert ontspanning en vitaliteit
 • Verbetering algemene conditie en gezondheid
 • Verbetering sportprestaties
 • Verbetering van slapen

Zoutkamer Twijzelerheide is onderdeel van Zoutkamer Nederland, die op diverse plaatsen in Nederland Halotherapie aanbiedt.


« Bekijk alle locaties

Meer informatie


  Wat zit hier nog meer in de buurt?


Bekijk alle locaties die je dichtbij Zoutkamer Twijzelerheide kunt vinden.

Pin Camping De zandhorst

  walterswald

Welkom bij Camping De Zandhorst, gelegen in het Friese dorpje Wâlterswâld (Wouterswoude) Bij Dokkum. Camping De Zandhorst is gevestigd in een prachtig gebied in Friesland waar u in alle rust en ruimte van de...


Meer info

Pin Monumentaal Fries Waldhuske (2 pers) – Drogeham

  Drogeham

Origineel Fries waldhuske, het kleinste huisje in gemeente Achtkarspelen. Woonkamertje: bedstee (140×200), zithoek, radio, tv, boeken, spelletjes, toerist informatie. Achterhuis: keukentje, eethoek. Badkamer: douche,toilet,wastafel. Terras met picknickbank. Gratis gebruik 2 fietsen. Supermarkt op 1km...


Meer info

Pin Bed&Breakfast Jinkepaed Twijzelerheide

  Twijzelerheide

4 Bijzondere gastenverblijven vlakbij Dokkum TWIJZELERHEIDE: Het Vogelhuisje:(2 pers) met oa. keuken,badkamer met ligbad, slaapkamer op bovenverdieping Opties:houtgestookte sauna 20,- Zweedse hottub 40,-p.avond met hapje en drankje,fietshuur 5,-p.dag (bij reservering aangeven) DRIEZUM: Het Driezumer...


Meer info

Pin Botniahiem

  Damwoude

Wat vindt u op Botniahiem: Veel groen, o.a.bos, natuurroute, veel dieren(kleinvee) – schapen en friese paarden en een pony – om een ritje op te maken. Toeristich informatiemateriaal, fietsen en routes, speeltoestellen, overdekt terras,...


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.