Overnachten in Friesland

Ontdek de mogelijkheden!

Wil jij overnachten in Friesland?


Kom jij naar Friesland en zoek je een plaats om te overnachten? Via Friesland.nl vind je een enorm aanbod aan vakantieparken, campings, hotels en B&B's waar je heerlijk kunt slapen. Wil jij overnachten aan het water? Of juist midden in de natuur? Het is allemaal mogelijk in het mooie Friesland. Ontdek direct het aanbod.

Bekijk het aanbod voor overnachten

Overnachten in Friesland is heerlijk!

De natuur is prachtig, ruim en ontzettend rustgevend. Je kunt op veel plekken zo ver kijken als je maar wilt. Er zijn hotels met prachtige uitzichten over natuurgebieden of over de zee. Wat wil je nog meer? Ontdek op een vakantiepark of camping of in een hotel of B&B de Friese gebruiken en maak kennis met Friese hapjes en drankjes. Je komt volledig tot rust. Ontdek het aanbod in Friesland:

  • Overnacht met je eigen tent, camper of caravan op één van de campings of vakantieparken
  • Huur een accommodatie op één van de campings of vakantieparken
  • Ga lekker luxe in een hotel
  • Ontdek Friesland optimaal via een B&B

Overnachten in Friesland in een prachtige omgeving

De omgeving waarin je kunt overnachten is echt fantastisch. Je hebt de keuze om lekker aan de zee of aan één van de vele meren te overnachten. Slaap je liever midden in het bos? Er zijn verschillende Nationale Parken en Nationale Landschappen in de provincie te vinden. Deze gebieden kenmerken zich door de internationaal zeldzame of unieke landschapskwaliteiten. Overnachten in Friesland is daardoor erg bijzonder. Bekijk ook de prachtige terpen die er vroeger voor zorgden dat iedereen droge voeten hield. In Hogebeintum vind je de hoogste terp van Nederland. Wanneer je gaat overnachten in Friesland bevind je je niet alleen midden in de natuur, maar kun je ook volop genieten van de rijke historie van Friesland. Op culinair gebied is Friesland ook erg bijzonder. Niet alleen oranjekoek is een populair Fries product, maar er zijn ook heerlijke lokale kazen en vergeet natuurlijk de Friese Droge Worst niet.

Wil jij overnachten in Friesland en ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Ontdek het enorme aanbod direct!

Bekijk het aanbod voor overnachten

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.