wandel De verdwenen stad P

Welkom in Paesens Moddergat! De kinderen (van 6 tot en met 12 jaar) hebben alle leuke plekjes in hun dorpen in kaart gebracht. Tijdens de route kom je stukjes tegen die zij geschreven of getekend hebben. Zij vinden het erg leuk dat jij hier met je gezin op vakantie bent. Misschien kunnen jullie samen kaatsen, voetballen ,van de dijk afrollen, polsstokspringen, tikkertje of verstoppertje doen. Zij vinden het belangrijk dat je geen dingen kapot maakt en dat je netjes met hun omgeving omgaat. En ze hopen dat je een leuke dag hebt hier! Veel plezier, namens de kinderen uit Paesens Moddergat! (Ook namens de kinderen uit Wierum, een dorpje verderop, aan de dijk.)

Bekijk routekaart!

Route Wandelroute
Afstand 3.2 km
Startpunt Parkeerplaats schuin achter museum 't Fiskerhûske
Startpunt Paesens Moddergat
Bijzonderheden  Honden toegestaan    

Toelichting

Welkom in Paesens Moddergat!nDe kinderen (van 6 tot en met 12 jaar) hebben alle leuke plekjes in hun dorpen in kaart gebracht.nTijdens de route kom je stukjes tegen die zij geschreven of getekend hebben.nZij vinden het erg leuk dat jij hier met je gezin op vakantie bent.nMisschien kunnen jullie samen kaatsen, voetballen ,van de dijk afrollen, polsstokspringen, tikkertje of verstoppertje doen.nZij vinden het belangrijk dat je geen dingen kapot maakt en dat je netjes met hun omgeving omgaat.nEn ze hopen dat je een leuke dag hebt hier!nnVeel plezier, namens de kinderen uit Paesens Moddergat!n(Ook namens de kinderen uit Wierum, een dorpje verderop, aan de dijk.)n

Pagina delen:  


« Bekijk alle routes

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.