wandel NS-wandeltocht Leeuwarden – a

Stichting Wandelnet heeft in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen een serie wandeltochten van station naar station samengesteld. Deze NS-wandeltochten volgen meestal een gedeelte van een Lange-Afstand-Wandelpad (LAW). De route Leeuwarden is speciaal voor NS-wandelaars samengesteld en volgt geen LAW. Het tweede deel van de wandeling maakt gebruik van de route 'Groente en Fruit'. Een interessante stadswandeling door de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018. De stadsroute is 6,5 km lang en kan worden uitgebreid tot een totale route van 12,5 km. U doet dan naast de stad, de voormalige groene land- en tuinbouwgebieden van Leeuwarden aan. Beide routes beginnen en eindigen op station Leeuwarden. Honden zijn aangelijnd toegestaan. Wij wensen u veel plezier!

Bekijk routekaart!

Route Wandelroute
Afstand 6.5 km
Soort route Bewegwijzerd
Uitgave Http://www.wandelnet.nl/traject/leeuwarden-ns-route-0
Startpunt NS-station Leeuwarden

Toelichting

Stichting Wandelnet heeft in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen een serie wandeltochten van station naar station samengesteld. Deze NS-wandeltochten volgen meestal een gedeelte van een Lange-Afstand-Wandelpad (LAW). De route Leeuwarden is speciaal

Pagina delen:  


« Bekijk alle routes

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.