boot Route Oudkerk

Deze route voert langs het van de elfstedentocht beroemde bruggetje van Bartlehiem waar u naar stuurboord richting het pitoreske dorpje Oudkerk vaart. Vanaf Oudkerk vaart u via 'De Moark' richting de 'Tegeltjesbrêge' (Tegeltjesbrug) waar het zeker de moeite loont om even aan te leggen om de  foto's te bekijken van de deelnemers aan de elfstedentocht. Misschien vindt u nog een bekende!

Bekijk routekaart!

Route Vaarroute
Uitgave Www.sloepverhuurleeuwarden.nl
Startpunt Sloepverhuur Leeuwarden, Pôllepaed 2, 9083 AA, Snakkerburen

Toelichting

Deze route voert langs het van de elfstedentocht beroemde bruggetje van Bartlehiem waar u naar stuurboord richting het pitoreske dorpje Oudkerk vaart. Vanaf Oudkerk vaart u via ‘De Moark’ richting de ‘Tegeltjesbrêge’ (Tegeltjesbrug) waar het zeker de moeite loont om even aan te leggen om de  foto’s te bekijken van de deelnemers aan de elfstedentocht. Misschien vindt u nog een bekende!

Pagina delen:  


« Bekijk alle routes

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.