Met volle kracht vooruit op het Rekreaasjekongres


Ruim 250 bezoekers trok het Rekreaasjekongres op maandag 12 december in het Abe Lenstra stadion te Heerenveen. Er was veel belangstelling voor de plannen vanuit de Provinsje, Merk Fryslân en Leeuwarden-Fryslân 2018. Een inzage in het programma van CH2018 gaf meer duidelijkheid voor de Friese recreatieve ondernemers.

Het Kongres had veel aandacht voor CH2018. De impact en de kansen voor de ondernemers werden benoemd o.a. door gedeputeerde Klaas Kielstra die zorgde voor de aftrap. De provincie biedt een Kennisprogramma Recreatie & Toerisme Friesland, om de ondernemers met vouchers ondersteuning op het gebied van kennis te bieden richting CH2018.

Merk Fryslân zet de komende jaren in op focus, een gerichte marktbewerking om de toerist te bereiken en te verleiden met een bezoek aan de provincie. Focus aanbrengen in alles wat gedaan wordt en keuzes maken in doelgroepen. De nieuwe visuele identiteit, Friesland style genaamd, werd gepresenteerd door Martin Cnossen en kreeg veel complimenten van de ondernemers.  De presentatie van Martin Cnossen is hier te vinden. 

Sfeerimpressie van het Rekreaasjekongres

 

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.