Vakantie Friesland

Breng je vakantie door in Friesland!

Op vakantie in Friesland?


Denk je na over een vakantie in Friesland? Je hebt groot gelijk, want het is een prachtige provincie waar van alles te doen is. Ben je nog niet zeker hoe je op vakantie wilt? Ook dat is geen enkel probleem, want er zijn campings, hotels, B&B’s en vakantieparken. Je kunt met je eigen tent, camper of caravan komen, maar er zijn ook meer dan genoeg mogelijkheden om iets te huren. Kom je langs tijdens je vakantie?

Bekijk het aanbod voor overnachten

Van alles te beleven tijdens jouw vakantie!

Je kunt de interessante cultuur en rijke historie van de provincie ontdekken tijdens je vakantie, maar geniet tegelijkertijd ook optimaal van een grote verscheidenheid aan prachtige natuur. Heb jij de prachtige Waddeneilanden al eens gezien? Maar ook het vasteland heeft veel mooie natuur te bieden. Ontdek de prachtige bosrijke gebieden van de Friese Wouden. Een authentiek gebied tussen vier Nationale Parken in waar de boomkruinen werkelijk prachtig zijn. Hou jij meer van watersport? Ook dan kun je in Friesland je geluk op. Door de hele provincie zijn er prachtige vaarroutes te vinden, waar ook nog verschillende campings aan liggen. Wat je ook wilt tijdens je vakantie, bijna alles is mogelijk. Benieuwd waar alle schaatsers tijdens de Elfstedentochten langs zijn geschaatst? In en rondom de elf steden vind je veel hotels, B&B’s, vakantieparken en campings waar je jouw vakantie Friesland kunt doorbrengen. Een actieve vakantie in Friesland? Doe dan de Elfstedentocht. De tocht is maar liefst 230 kilometer lang. Ontdek naast de cultuur en natuur ook de Friese taal, de Friese sporten en de prachtige kunstroutes. Je beleeft van alles tijdens je vakantie.

De voordelen van een vakantie in Friesland

Wil jij de provincie Friesland goed leren kennen? Ga dan op vakantie in Friesland op één van de campings of vakantieparken of overnacht in een B&B of hotel. Waarom je een vakantie in Friesland zou moeten boeken?

  • Er is voor ieder wat wils tijdens je vakantie
  • Een grote verscheidenheid aan prachtige natuur
  • Leuke evenementen, het hele jaar door!
  • De campings en vakantieparken worden uitstekend beoordeeld

Kom jij langs om te genieten van alles wat de provincie Friesland te bieden heeft? Ontdek het aanbod aan hotels, B&B’s, vakantieparken en campings en boek direct je vakantie!

Bekijk het aanbod voor overnachten

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.