Vakantie in Nederland

Een geschikte vakantie in Nederland?

Vakantie in Nederland


Je wil op vakantie in Nederland en zoekt daarvoor een geschikte bestemming. Heb je daarbij wel eens aan Friesland gedacht? Ontdek hier dat Friesland een uitermate geschikte Nederlandse vakantiebestemming is voor jong en oud!

Zon, (water)sport, strand en tot rust komen. Is dat wat je verwacht van een vakantie in Nederland? Denk dan ook eens aan het prachtige Friesland! Van alle Nederlandse provincies heeft Friesland op vakantiegebied het meeste te bieden. Trek eropuit over de Friese wateren, wandel door de Friese bossen of neem de boot naar een van de Waddeneilanden en vier je vakantie in Nederland daar! Of je nu een huisje huurt of op een camping zit, Friesland is de perfecte bestemming voor je vakantie in Nederland!

Een Friese vakantie in Nederland

Dat Friesland een bijzondere provincie is wist je natuurlijk al. Met een eigen taal en bijbehorende cultuur is Friesland een van de meest uitzinnige Nederlandse provincies. Dat maakt Friesland heel geschikt om je vakantie door te brengen. Je hebt misschien het gevoel in het buitenland te zijn, maar bent gewoon in Nederland! Een vakantie in Nederland heeft veel voordelen. Je bent nooit ver van huis en er zijn geen taalbarrières. Alhoewel, dat laatste kan in Friesland natuurlijk wel eens voorkomen. Wees gerust, Friezen gelukkig niet zo stug als je misschien denkt!

Vakantie op de Nederlandse Waddeneilanden

Wil je het ultieme vakantiegevoel zonder dat u Nederland verlaat? Onder de mogelijkheden van een vakantie in Nederland bestaat namelijk ook een vakantie op een van de Waddeneilanden! Inclusief een bootreis(je), zodat je echt het gevoel hebt op reis te zijn. Beter kan niet, toch? Ondanks het feit dat mooie stranden, gezellige dorpjes, prachtige bossen en ander natuurschoon op ieder eiland voorkomen, is geen van de vijf Nederlandse Waddeneilanden hetzelfde.

Waarom een vakantie in Nederland?

  • Geen taalbarrières
  • Nederland is veilig
  • Nederland is vertrouwd
  • Het is dichtbij huis
  • Er valt nog genoeg te ontdekken!
Bekijk het aanbod voor overnachten

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.