Vakantiehuis Friesland

Ontdek de mooie vakantiehuizen in Friesland

Zoek je een vakantiehuis in Friesland?


Een vakantiehuis huren? Dat is op de meest prachtige plaatsen mogelijk. Er zijn veel mogelijkheden om bij particulieren een vakantiehuis te huren, maar heb je al eens gedacht aan één van de vele vakantieparken? Er zijn prachtige campings in de provincie die geschikt zijn voor jong en oud. Een vakantiehuis huren midden in de natuur? Geen enkel probleem. Liever overnachten in een vakantiehuisje aan het water? Ook dat is één van de vele mogelijkheden die je in Friesland geboden wordt. Bekijk direct het aanbod.

Bekijk het aanbod voor overnachten

De omgeving van een vakantiehuis Friesland

Ben je benieuwd in welke omgeving jij een vakantiehuis in Friesland kunt huren? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Ontdek vanuit je vakantiehuis op de Waddeneilanden hoe mooi het Waddengebied is. Je kunt wadlopen, jutten, maar natuurlijk ook in de gezellige dorpjes gaan eten en drinken. Ook kun je een vakantiehuis huren dichtbij het water. Er zijn erg veel mogelijkheden om een boot te huren waarmee je heerlijk kunt gaan varen. Friesland biedt verschillende vaarroutes aan die de provincie van een geheel andere kant laten zien. Houd jij erg veel van wandelen of fietsen? In Friesland vind je een divers aanbod aan wandelroutes en fietsroutes waarmee je door de hele provincie kunt gaan. Ontdek ook de Friese cultuur tijdens één van de spectaculaire evenementen, het hele jaar door. Daarnaast zijn er erg veel musea die de geschiedenis van Friesland goed weergeven. Vanuit je vakantiehuis lekker eten? Op culinair gebied is Friesland een echte voorloper. Ga naar één van de vele restaurants en geniet optimaal .

De voordelen van een vakantiehuis

De omgeving is niet het enige moois dat Friesland te bieden heeft. Een vakantiehuis geeft je ook de mogelijkheid om de cultuur en historie te ontdekken. Waarom je een vakantiehuis in Friesland moet huren? We zetten nog even een paar zaken voor je op een rij:

  • Prachtige campings en vakantieparken met mooie vakantiehuizen
  • Ontdek de rijke historie van Friesland
  • Geniet van ruimte en rust
  • Ga naar de gezellige en spectaculaire evenementen
  • Je kunt optimaal genieten in een vakantiehuis in Friesland!

Ben je overtuigd? Ontdek de mogelijkheden voor een verblijf in een vakantiehuis in Friesland.

Bekijk het aanbod voor overnachten

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.