Vakantiepark in Friesland vinden?

In Friesland zijn er volop mogelijkheden!

Een vakantiepark in Friesland?


Ontdek een van de vele vakantieparke en laat je verrassen door wat Friesland je allemaal te bieden heeft. Voor de een betekent dit een prachtige natuurlijke omgeving, voor de ander een actieve watersportvakantie. Wat je ook wil, er is altijd een geschikt vakantiepark!

Bekijk het aanbod voor overnachten

Je bent op zoek naar een leuk vakantiepark? Zoek dan niet verder. Hier vind je het meest uitgebreide overzicht van de Friese vakantieparken. Friesland staat bekend om de vele meren en de wonderschone natuur. Het zal je dan ook niet verbazen dat de meeste vakantieparken dichtbij het water of een bosrijke omgeving liggen. Heb je ook al eens gedacht aan een vakantiepark op een van de Waddeneilanden? Ook dát is Friesland!

Een huis op een vakantiepark in Friesland is:

  • Genieten van het water;
  • De natuur ontdekken;
  • Een actieve vakantie;
  • … of juist een rustige.

De vakantieparken in Friesland

Geen vakantiepark is hetzelfde. Er zijn veel vakantieparken aan het water te vinden, de zogenaamde waterparken. Deze parken zijn ideaal voor de watersporter en liggen vrijwel altijd aan een van de prachtige Friese meren. Zoek je liever de bosrijke kant van Friesland op? Sommige van deze parken beschikken zelfs over een eigen golfbaan. Trek erop uit via een van de vele wandelroutes of fietspaden en ontdek al het moois dat onze provincie je te bieden heeft.

Alles-in-één vakantieparken op de Wadden

Uniek aan Friesland zijn natuurlijk de Waddeneilanden. Ook hier vind je vele vakantieparken. Hier is echt voor iedereen wat wils. Deze Friese vakantieparken zijn vaak al zo mooi en luxe, je wilt er nooit meer weg. Urenlang wandelen over het strand, een van de vuurtorens beklimmen, vogels spotten, het kan allemaal!

Bekijk één of alle vakantieparken op de Waddeneilanden:

  • Vakantiepark op Texel
  • Vakantiepark op Vlieland
  • Vakantiepark op Terschelling
  • Vakantiepark op Ameland
  • Vakantiepark op Schiermonnikoog

Boek nu een huis op een van de vele vakantieparken en laat je verrassen door wat Friesland jou allemaal te bieden heeft!

Bekijk het aanbod voor overnachten

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Kaart filters Met behulp van deze filters kunt je je selectie op de kaart verfijnen.
  Soort resultaat:

Locatie filters
  Locatie categorie:
  Locatie subcategorie:

Evenement filters
  Soort evenement:

Route filters
  Soort route:
  Route lengte:

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.