Bootverhuur in Friesland

Wil jij een boot huren?

Wil jij een boot huren in Friesland?


Friesland is dé provincie wanneer het gaat om watersport. Nergens anders in Nederland kun je zoveel watersport beoefenen als in Friesland. Om die reden zijn er ook veel bootverhuurbedrijven. Ontdek waar jij een boot kunt huren.

In Friesland kun je met je eigen boot komen, maar het is op veel plaatsen ook mogelijk om een boot te huren. Door de hele provincie vind je bootverhuurbedrijven en vaak heb je niet eens een vaarbewijs nodig om een boot te kunnen huren. Weet jij al waar je een boot kunt huren?

Bekijk alle bootverhuurbedrijven

Pagina delen:  


  Bekijk alle bootverhuurbedrijven


Ontdek waar je een boot kunt huren in de provincie Friesland.

Pin Yachtcharter Fa. Westerdijk

  Eernewoude

Midden in het natuurgebied De Princenhof is het familiebedrijf Yachtcharter-Jachtwerf Westerdijk sinds 1905 gevestigd in Eernewoude.


Meer info

Pin IJsvogel Watersport

  Terherne

Verhuur van : Sloepen Fietsen Valk zeilboten Kayaks Sup planken


Meer info

Pin Rederij Aktievaart

  Grou

Verrassende en altijd geslaagde uitjes op het water. Op de Friese meren, het wad of IJsselmeer.


Meer info

Pin Camping De Finne

  Reahûs

Lekker genieten en onthaasten op camping de Finne onder het genot van een kop koffie aan de waterkant, of op ons terras, is VAKANTIE.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.