Bootverhuur in Friesland

Wil jij een boot huren?

Wil jij een boot huren in Friesland?


Friesland is dé provincie wanneer het gaat om watersport. Nergens anders in Nederland kun je zoveel watersport beoefenen als in Friesland. Om die reden zijn er ook veel bootverhuurbedrijven. Ontdek waar jij een boot kunt huren.

In Friesland kun je met je eigen boot komen, maar het is op veel plaatsen ook mogelijk om een boot te huren. Door de hele provincie vind je bootverhuurbedrijven en vaak heb je niet eens een vaarbewijs nodig om een boot te kunnen huren. Weet jij al waar je een boot kunt huren?

Bekijk alle bootverhuurbedrijven

Pagina delen:  


  Bekijk alle bootverhuurbedrijven


Ontdek waar je een boot kunt huren in de provincie Friesland.

Pin Stichting Elektrosloepfryslan (Aldtsjerk)

  Aldtsjerk

Uniek in Nederland, startpunten in prachtige historische dorpjes Aldtsjerk en Burdaard in Noordoost Fryslan voor het ervaren en beleven van groen fluister varen. In alle rust genieten van het water, de natuur en de...


Meer info

Pin Zeilschool De Morra

  Hemelum

Zeilschool De Morra, Misschien wel de allerleukste zeilschool in Friesland! Zeilles voor iedereen, jong en/of oud.


Meer info

Pin Historische Zeilvaart Harlingen

  Harlingen

De Schipperscoöperatie Historische Zeilvaart Harlingen (SHZH) organiseert al sinds 1985 zeiltochten voor groepen op historische zeilschepen. Het gemeenschappelijke doel van deze coöperatie is om deze prachtige historische schepen in stand te houden en laten...


Meer info

Pin Zijda Yachting

  Sneek

Verhuur van 30 Luxe Motoryachten, op de haven aanwezig toilet, douche, parkeerterrein, tevens kunnen wij al het onderhoud aan uw boot verzorgen.


Meer info

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.