Voor ondernemers


Ben je een ondernemer in de toeristische branche in Friesland? Lees hier meer over een vermelding op friesland.nl, het aanmelden van een evenement en het aanmelden van een arrangement.

Vermelding op friesland.nl

Wanneer je een organisatie hebt in de toeristische branche kun je de organisatie aanmelden voor friesland.nl. Dit kan via http://infofryslan.nl. Wanneer je hulp nodig hebt met het invullen van de gegevens kun je contact opnemen via info@merkfryslan.nl.

Evenement aanmelden

Wanneer je een evenement hebt dat interessant is voor toeristen kun je deze aanmelden op friesland.nl. Na invullen, wordt het evenement door ons gekeurd. Bij het aangemelde evenement moeten de volgende onderdelen aanwezig zijn:

  • Afbeelding
  • Titel van het evenement
  • Soort evenement
  • Datum (begin- en einddatum)
  • Tijdstip
  • Tekst over het evenement
  • Website van het evenement

Arrangement aanmelden

Op friesland.nl worden verschillende arrangementen getoond. Het aanmelden van een arrangement kan via het formulier op friesland.nl. Na ontvangst plaatsen wij het arrangement op de website.

Ondernemers nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief ontvangen die iedere maand naar toeristische ondernemers in Friesland wordt verstuurd? Aanmelden kan via de website van Merk Fryslân.

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.