Doarpskuierkes Tytsjerkstradiel


In het noordoosten van Friesland, vlakbij Leeuwarden, ligt Tytsjerksteradiel. Een prachtige afwisselende omgeving met een mix van weide, water, bos en authentieke Friese dorpen.

Tussen de verschillende dorpen zijn 15 korte wandelroutes uitgezet. Deze variëren van 5,5 km tot 12 km. Ontdek deze doarpskuierkes en wandel via oude paden door weilanden en bossen langs dorpen als Oentsjerk, Aldtsjerk, Gytsjerk, Ryptsjerk, Burgum, Jistrum, Sumar en Eastermar.

Iedere wandeling heeft een eigen folder met een routekaart. Deze zijn te verkrijgen bij het gemeentekantoor van Tytsjerksteradiel en Boekhandel Atsma in Burgum en bij de VVV in Leeuwarden. Je kunt de folders ook hier downloaden:http://www.t-diel.nl/inwoners-t-diel/pdfs_44124/item/doarpskuierkes-tytsjerksteradiel_25982.html

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.