Zakelijke bezoeken in Friesland?

Organiseer een congres, vergadering of bedrijfsuitje in Friesland

Zakelijke bezoeken in Friesland?


Wil jij een congres of vergadering organiseren op een prachtige locatie? Of ben je bezig een bedrijfsuitje of een uitje voor teambuilding te organiseren? Kom naar Friesland! Deze prachtige provincie bied je de mooiste locaties en leukste uitjes aan voor zakelijke bezoeken. Ontdek het nu.

Een congres of vergadering organiseren?

Wil je een congres, vergadering of training op een mooie locatie organisatie? Kom naar Friesland! De provincie is zeer goed bereikbaar en biedt prachtige toplocaties. Verblijf in een hip stadshotel of in een prachtig landhuis. Bezoek het oude Woudegemaal of ga naar een distilleerderij. De meest bijzondere locaties voor vergaderingen en congressen vind je in Friesland. Wat dacht je van de Waddeneilanden? Op de eilanden vind je prachtige hotels waar de bezoekers zich uitstekend kunnen vermaken. En in de pauze van de vergadering of het congres is iedereen binnen een handomdraai op het strand. Ontdek alle locaties:

Meer informatieVraag een offerte aan

Een teamuitje met het hele bedrijf?

Wil je met het hele bedrijf werken aan teambuilding of gewoon een gezellig dagje weg met zijn allen? Kom naar Friesland! In Friesland zijn veel verschillende dingen te doen die geschikt zijn voor het hele team. En eens in een andere omgeving ‘werken’, kan heel prettig zijn. Friesland is daarvoor een prachtige provincie, want de natuur is afwisselend, de Friese cultuur is erg interessant en leuk om eens mee te maken. Er zijn uitjes voor zowel teambuilding als een gezellig uitje voor binnen en buiten te vinden. Ontdek alle soorten uitjes:

  • Alle collega’s aan het zweten! Doe een sportief uitje!
  • Laat iedereen zijn of haar artistieke kant ontdekken tijdens een creatief uitje.
  • Ga op pad in Friesland en kies voor een actief uitje
  • Alles ontdekken over Friesland? Een cultureel uitje is dan heel geschikt.
  • Boek een culinair uitje voor het hele team om heerlijk te leren koken.

Kom jij met het hele team langs in Friesland? Er is vast een activiteit die voor jouw bedrijf geschikt is! Ontdek alle mogelijkheden direct.

Bekijk het aanbod

 

Pagina delen:  


Friesland.nl Nieuwsbrief


Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijkse updates over Friesland.nl!

Waarom naar Friesland?


  • Een prachtige provincie!
  • Watersport, wandelen, fietsen en veel meer
  • Heerlijk overnachten tijdens een verblijf

Meer informatie

Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.