Maak kans op twee kaartjes voor schaatsspektakel 'de Zilveren Bal'!


Wil jij kans maken op een unieke prijs? Doe mee aan de onderstaande prijsvraag en maak kans op twee kaartjes voor schaatsshow 'de Zilveren Bal' + een overnachting in het vier sterren Hampshire Hotel – Oranje Leeuwarden.

De Zilveren Bal is ’s werelds snelste schaatsshow en vindt op woensdag 15 maart 2017 voor de tweede keer plaats in de Elfstedenhal in Leeuwarden. Met een DJ, showverlichting en de beste sprinters van de wereld is spektakel gegarandeerd. Telkens strijden er drie absolute toppers tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde. Uiteindelijk blijven de drie snelste dames en heren over. In de finale maken zij uit wie er met de unieke zilveren bal naar huis gaan.

Winactie

Doe mee aan onderstaande prijsvraag en win!

  • 2 kaartjes voor ijsshow ‘de Zilveren Bal’ op woensdagavond 15 maart 2017 in de Elfstedenhal in Leeuwarden
  • Een overnachting voor 2 in het Hampshire Hotel – Oranje Leeuwarden inclusief ontbijt de volgende morgen

*De overnachting geldt voor de nacht van 15 op 16 maart.

Winnaar

De winnaar van de prijsvraag wordt bekend gemaakt op woensdag 8 maart via onze social media kanalen Facebook en Twitter. Ook krijgt de winnaar per e-mail bericht.  Inzendingen tellen tot maandagmiddag 5 maart, 12 uur!

Meedoen

 

Deze winactie is mogelijk gemaakt door de organisatie van de Zilveren Bal, het Hampshire Hotel – Oranje Leeuwarden en Merk Fryslân.

beeldmerk_landscape_zonderKOOP

 

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.