Er op uit


De Friese Wouden kenmerken zich door een gevarieerd landschap en dat maakt het op allerlei manieren mogelijk om het gebied te ontdekken. Het hele gebied is voorzien van een fijnmazig netwerk van fiets- en wandelknooppunten. In de praktijk lopen routes langs onontdekte plekken. 'Dit had ik nooit verwacht', 'een heel ander Friesland', zo dichtbij en zo mooi. Naast wandelen en fietsen is het gebied voorzien van diverse kleine wateren die uitermate geschikt zijn om te vissen, te schaatsen of om met de kano erop uit te trekken. Wilt u met uw jacht door de Friese Wouden? Geen probleem, de Turfroute vaart vanaf de Friese Meren naar Drenthe en Overijssel, en zelfs naar Duitsland als u wilt.

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.