Na een dag op het Friese water voelt het binnenvaren van een jachthaven als thuiskomen.


De havens variëren van ligplaatsen in de dorpskom tot de grotere havens bij het IJsselmeer.

Na een dag op het Friese water voelt het binnenvaren van een jachthaven als thuiskomen. De havens variëren van ligplaatsen in de dorpskom tot de grotere havens bij het IJsselmeer. Ze hebben echter één ding gemeen: het hoge voorzieningen niveau. Je kunt er douchen, wassen en vaak tanken. Ook stap je gemakkelijk aan wal om in de buurt boodschappen te doen voor een echte schippersmaaltijd of uit eten te gaan. In het boekje ‘Watersport in Fryslân’ lees je alles over regels en veiligheid op het water, zoals brugtijden en zwemwaterlocaties. Haal hem gratis bij een van de toeristische informatiepunten of download via www.fryslan.nl/watersport. Op je smartphone kun je de inhoud van dit boekje terugvinden in de ‘Watersport’ applicatie.

Pagina delen:  


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.