Met een groep personen Regio Zuidwest Friesland ontdekken is zeker een aanrader!


Met een groep familieleden, vrienden of collega's kunt u de regio op verschillende manieren ontdekken. In Zuid West Friesland kunt u terecht voor bedrijfs- en personeelsuitjes, bowlen, klimwand, poolen, darts, Citygames, vrijgezellenfeesten en alle andere groepsarrangementen.

Wat denkt u van een een prachtige stadswandeling of ontdek de regio per fiets? Ook te water is het prima de streek te ontdekken met een groep. Denk aan zeilles, zeilboten huren, sloepen(stads)tochten, sloepen huren e/o jachtverhuur. Ook zijn er meerdere ondernemers die afwisselende arrangementen voor groepen aanbieden. Wat te denken van paling roken, koe-knuffelen, kook workshops. U verblijft in één van de hotels of u kunt terecht in een groepsaccommodatie.

Pagina delen:  


fiets, vaar & wandelroutes


Ontvang jij de nieuwsbrief van Friesland al?

Meld je aan en ontvang iedere maand onze nieuwsbrief met de leukste evenementen in Friesland, aantrekkelijke arrangementen en leuke nieuwtjes over de provincie.

Zoeken op Friesland.nl

De lekkerste Friese cookies

Friesland.nl maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Door gebruik te blijven maken van onze website, of door deze melding te sluiten, geef je aan hier akkoord mee te gaan.