Direkt zum Hauptinhalt
Karte Favoriten 0

Innovatieve gitaarmuziek van duo Guitar Bizarre in Sibrandahûs (offline op verzoek)

Kloosterkapel Sibrandahûs, Sibrandahûs

 SIBRANDAHÛS - Kloosterkapel Sibrandahûs is zondagmiddag 24 november 'the place to be' voor liefhebbers van gitaarmuziek als daar het Groninger duo Guitar Bizarre optreedt. Guitar Bizarre is een innovatief akoestisch gitaarduo. Met de combina...

Hier schon mal ein Vorgeschmack

 SIBRANDAHÛS - Kloosterkapel Sibrandahûs is zondagmiddag 24 november 'the place to be' voor liefhebbers van gitaarmuziek als daar het Groninger duo Guitar Bizarre optreedt.

Guitar Bizarre is een innovatief akoestisch gitaarduo. Met de combinatie van twee verschillende gitaren, klassiek en western, en zelf gecomponeerde backing tracks, zoeken ze de grenzen op van klassieke en moderne muziek. Met hun nieuwe frisse stijl stellen ze een breed publiek in staat om op een laagdrempelige manier kennis te maken met een nieuwe benadering van klassieke en moderne muziek.

Tijdstip
15.30 uur

Entree
12 euro

Informatie of reservering

De concerten in de Kloosterkapel beginnen op zondagmiddag altijd om 15.30 uur. Kaarten à €12 zijn verkrijgbaar aan de deur. Graag met contant en gepast geld betalen. Er is geen voorverkoop. De deuren gaan open om 15.00 uur.

Wann:
29 september
Entfernung zu Ihrem Standort:

Hier finden Sie Innovatieve gitaarmuziek van duo Guitar Bizarre in Sibrandahûs (offline op verzoek)
Kloosterkapel Sibrandahûs

Burdaarderstrjitwei 4
9106 GA Sibrandahûs
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse