Direkt zum Hauptinhalt
Karte Favoriten 0

Adri de Boer, Jacques-Paul Joosten en Stef Bos - Drie mannen en hun moedertaal

Kulturzentrum De Skâns Gorredijk, Gorredijk

Een bijzonder, avondvullend programma waarin elk van de drie muzikanten liedjes van Stef Bos in zijn moedertaal zal zingen. Speciaal voor deze avond hebben ze gezamenlijk een lied geschreven dat voor het eerst wordt uitgevoerd. Een uniek, nog nooit eerder vertoond, meertalig avondje Stef Bos dus!

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Stef Bos en Adri de Boer keren terug naar De Skâns! ‘Drie mannen en hun moedertaal’ is een bijzonder, avondvullend programma waarin elk van de drie muzikanten liedjes van Stef Bos in zijn moedertaal zal zingen. Ook maken De Boer en Joosten van de gelegenheid gebruik om enkele nummers uit hun eigen repertoire te spelen. Speciaal voor deze avond hebben de drie mannen gezamenlijk een lied geschreven dat op deze avond voor het eerst zal worden uitgevoerd. Een uniek, nog nooit eerder vertoond, meertalig avondje Stef Bos dus!

Muzikant Adri de Boer bracht een tiental Friese albums uit, waaronder ‘Letter’. Dit album omvat tien nummers van Stef Bos, vertaald naar het Fries, inclusief een Fries duet door beide heren. De albumpresentatie van ‘Letter’ vond in 2023 plaats in de Skâns, waar ook Stef Bos bij aanwezig was. De Limburgse zanger Jacques-Paul Joosten bracht zijn meest geliefde liedjes van Stef Bos in het Venloos uit op het album ‘Verstild in Stein’.

In dit unieke programma is Stef Bos de verbindende factor. Afzonderlijk van elkaar werkte hij met beide heren samen. Bos brengt beide troubadours nu -voor het eerst- samen op het podium. Tevens zal internationaal succesvolle brassband De Spijkerpakkenband uit Lippenhuizen bij een aantal liedjes de muzikale begeleiding verzorgen.

Wann:
27 september
Preisinformationen:
Ab 29,50 € (Festpreis)
Entfernung zu Ihrem Standort:

Hier finden Sie Adri de Boer, Jacques-Paul Joosten en Stef Bos - Drie mannen en hun moedertaal
Kulturzentrum De Skâns Gorredijk

De Skâns Gorredijk
Loaijersstrjitte 2
8401DV Gorredijk
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse