Direkt zum Hauptinhalt
Karte Favoriten 0

Roon Staal met kersttour

Terbandster Tsjerke Terband, Terband

ROON STAAL MET KERSTPROGRAMMA Met zijn warme tenor-stem en melodieuze pianospel weet hij zijn publiek mee te nemen naar een magische kerstsfeer. Volledig genaamd Hieronymus speelt Roon zowel in het Engels als Nederlands bekende kerst songs op...

Hier schon mal ein Vorgeschmack

ROON STAAL MET KERSTPROGRAMMA

Met zijn warme tenor-stem en melodieuze pianospel weet hij zijn publiek mee te nemen naar een magische kerstsfeer. Volledig genaamd Hieronymus speelt Roon zowel in het Engels als Nederlands bekende kerst songs op authentieke wijze met ook werken van zijn nieuwe, inmiddels derde kerstalbum: The Christmas Album III. 

Niet bekend van radio of TV maar door legendes geprezen.
"Wonderlijk, eigenlijk, dat het hem is gelukt zo lang relatief onbekend te blijven", aldus resencist Jacques d' Ancona. Niet bekend van radio of TV maar geprezen door bekendheden zoals Art  Garfunkel (Let the amazing tenor vocal performance of Mr. Staal now carry you away!) en Gilbert O'Sullivan (It's his voice, not least his songwriting ability, that really shines throughout) en het publiek dat u reeds voorging kunt u deze kerst nu genieten van de ingetogen maar ontwapenende performance van deze 44-jarige musicus. 

Tijdstip
15.00 - 17.00 uur

Entree
€ 22,50 exclusief consumptie (kinderen/jongeren t/m 17 jaar € 12,50

Informatie of reservering

Kaarten zijn te bestellen op www.roonstaal.com of telefoonnummer 06-15403125. 

Wann:
22 december
Entfernung zu Ihrem Standort:

Hier finden Sie Roon Staal met kersttour
Terbandster Tsjerke Terband

Pastorielaan 12
8449 BE Terband
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse