Direkt zum Hauptinhalt
Karte Favoriten 0

Dubbelprogramma Eljakim & Maarten van Norren

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Drachten

Op vrijdag 13 september om 20.00 spelen Maarten en Eljakim hun theatervoorstelling spelen in de Vintage Coffee in Drachten.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

“Niet Gezien”, het cabaretprogramma van cabaretier Maarten van Norren is een waargebeurd persoonlijk en grappig verhaal. Een verhaal over een levenstocht die hem bracht van de psychiater tot de sjamaan, van psychisch leed tot de weg naar heling. Deze geestige en vaak ook serieuze voorstelling zet aan tot denken en reflectie.

“Kostganger”, het kleinkunstprogramma met liedjes en verhalen van kleinkunstenaar en muzikant Eljakim van der Sande, vertelt het verhaal van Lenno, een jongen die is opgegroeid in een dorp ergens in het Noorden. Een jongen die worstelt met de keuze om in het vertrouwde dorp te blijven of het voorgoed te verlaten.

Blijft hij vasthouden aan het oude vertrouwde of waagt hij de sprong in het diepe? Dit verhaal, verteld door de ogen van zijn beste vriend, gaat over vriendschap en afscheid en over de keuzes die we maken die de rest van ons leven kunnen bepalen.

Wil je dit dubbelprogramma bijwonen? Check de website van https://11-11-tour.com

  • Tijd: 13 september 20.00 
  • Locatie: Vintage Coffee Drachten,Zuiderbuurt 14 9203 Drachten
Preisinformationen:
Ab 10,00 €
Entfernung zu Ihrem Standort:

Hier finden Sie Dubbelprogramma Eljakim & Maarten van Norren

Vintage Coffee Drachten
Zuiderbuurt 14
9303CW Drachten
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse