Direkt zum Hauptinhalt
Karte Favoriten 0

Winter in Bolsward

Bolsward

Beleef de magie van de feestdagen tijdens het Winter in Bolsward weekend! Op 14 en 15 december is het centrum van Bolsward de plek waar je moet zijn voor leuke activiteiten en kerstsfeer voor het hele gezin.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Winter in Bolsward - 14 & 15 december

Op zaterdag 14 en zondag 15 december kun je genieten van een sfeervol weekend vol winterse activiteiten, verrassend entertainment en volop kerstgezelligheid. Trek je warme jas aan en kom samen met familie en vrienden naar het bruisende centrum van Bolsward, waar van alles te beleven is!

Zaterdag 14 december van 12:00 tot 16:00 uur.
Het weekend begint feestelijk met de populaire Kerstbulldozer Hit & Win Actie, waarbij je leuke prijzen kunt winnen. Stap daarna in de Kerstboom Photobooth voor een gratis, magische kerstfoto – een perfect aandenken aan een gezellige dag. Daarnaast wordt het straattheater van Meintheatergepresenteerd in een nieuw en verrassend jasje. Dit unieke optreden brengt je gegarandeerd in de kerststemming!

Zondag 15 december van 12:00 tot 16:00 uur.
Zondag biedt opnieuw volop vermaak met de Kerstbulldozer Hit & Win Actie en de feestelijke Kerstboom Photobooth, waar je opnieuw gratis je mooiste kerstfoto kunt laten maken. Bovendien is het koopzondag, ideaal om op je gemak de laatste kerstinkopen te doen terwijl je geniet van de gezellige sfeer in de stad.

Kom naar Bolsward en laat je betoveren door de winterse charme. Of je nu cadeaus zoekt, een leuke middag wilt beleven of gewoon wilt genieten van de kerstsfeer, Winter in Bolsward heeft voor iedereen wat te bieden. Mis het niet!

Entfernung zu Ihrem Standort:

Hier finden Sie Winter in Bolsward

Marktplein
8701 KG Bolsward
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse