Direkt zum Hauptinhalt
Karte Favoriten 0

Her Majesty

Poppodium Iduna, Drachten

Na het succes van ‘Are You Ready For The Country’, een show waarin countryrock centraal stond, nemen de mannen van Her Majesty je in hun nieuwe programma mee naar het San Francisco van eind jaren ’60 en begin jaren ‘70.  Ze s...

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Na het succes van ‘Are You Ready For The Country’, een show waarin countryrock centraal stond, nemen de mannen van Her Majesty je in hun nieuwe programma mee naar het San Francisco van eind jaren ’60 en begin jaren ‘70. 

Ze staan natuurlijk vooral bekend om hun vertolkingen van Crosby, Stills, Nash en Young, maar voor hun San Fransisco Trip slaat Her Majesty een andere weg in. Eind jaren '60 en begin jaren '70 trok San Fransisco muzikanten van over de hele wereld aan als een magneet. Her Majesty omarmt alle interessante muzikale ontwikkelingen aan de Amerikaanse westkust uit die jaren. Dus bereid je voor op een heerlijke avond met muziek van onder andere Grateful Dead, Jefferson Airplane, Creedence Clearwater Revival, Steve Miller, David Crosby en andere iconische artiesten die in die periode San Francisco aandeden. “Samenzang van bijna angstaanjagende perfectie.”

  • Gitaar en zang: Jelle Paulusma en Theo Sieben
  • Gitaar, toetsen en zang: Paul Bond
  • Bas en zang: Dirk Schreuders
  • Drums en zang: Bauke Bakker

Mis deze muzikale tijdreis niet!

Entfernung zu Ihrem Standort:

Hier finden Sie Her Majesty
Poppodium Iduna

Oliemolenstraat 16
9203ZN Drachten
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse