Direkt zum Hauptinhalt
Karte Favoriten 0

Jubileumconcert 10 jaar Popkoor Hege Hakken

Sneek

Popkoor ‘Hege Hakken’ bestaat tien jaar en viert dit groots met een feestelijk jubileumconcert op 23 november 2024 in de Martinikerk in Sneek.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Popkoor ‘Hege Hakken’ bestaat tien jaar en viert dit groots met een feestelijk jubileumconcert op 23 november 2024.
Het popkoor uit Heeg is opgericht in oktober 2014 door twee zussen, Klaske en Nienke.Het popkoor bestaat inmiddels uit 26 vrouwen op ‘Hege Hakken’ onder leiding van dirigente Akke Bosma. De koorleden komen uit Heeg, IJlst, Sneek, Oudega en Bolsward. Ze  zingen een vierstemmig repertoire van ballad tot up-tempo in het Engels, Nederlands en Fries. Tijdens optredens wordt het koor begeleidt door Marijke van der Wal of Rennie van Brug op de piano.

Met veel plezier en gezelligheid zingt en werkt het koor aan mooie optredens. De dirigente is gedreven en weet de leden van ‘Hege Hakken’ op een niveau te krijgen dat regelmatig een prijs of mooi project oplevert. Dit resulteerde in 2017 tot de vierde prijs tijdens het korenfestival op Schiermonnikoog en in 2022 maar liefst de tweede prijs. Dit werd uiteraard uitbundig gevierd.

Dankbaar is het Popkoor dat ze begin 2020 mee mochten zingen bij het evenement ‘Friesian Proms’ in het WTC Expo te Leeuwarden. In januari 2023 mochten ze opnieuw aan dit prachtige evenement met Friese Paarden deelnemen. Vorig jaar voor de zomer traden ze op tijdens het Rotjekoor Festival in Rotterdam en in januari 2024 werd Popkoor ‘Hege Hakken’ zelfs ingeloot voor een optreden in Paradiso Amsterdam.Op 23 november 2024 viert Popkoor ‘Hege Hakken’ het tienjarig jubileum in de Martinikerk in Sneek. Het belooft een verrassend en feestelijk programma te worden! Aanvang 19.45 uur.

Wann:
23 november
Preisinformationen:
Ab 10,00 €
Entfernung zu Ihrem Standort:

Hier finden Sie Jubileumconcert 10 jaar Popkoor Hege Hakken

Martinikerk
Oud Kerkhof 1
8601 EE Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse