Ga naar inhoud
MAP Favorieten 0

Pub Evening for Internationals

Leeuwarden

Elke maand organiseren de vrijwilligers van IWCN een kroegavond voor internationals om op een informele manier bij elkaar te komen. Het is een geweldige manier om met anderen in contact te komen en te genieten van de avond in Leeuwarden.

Sjoch alfêst efkes

Kom naar onze maandelijkse kroegavond in Leeuwarden!

Kroeg avonden zijn een ontspannen en comfortabele sfeer om samen (nieuwe) mensen te ontmoeten. Elke maand organiseren IWCN vrijwilligers een kroegavond om op een informele manier samen te komen. Het is een geweldige manier om met anderen in contact te komen en te genieten van de avond in Leeuwarden. En wat is een betere manier om na een lange dag tot rust te komen dan met vrienden naar de kroeg te gaan?

Bovendien spreken we, vanwege eerdere suggesties, elke keer op een andere locatie af. Hoewel Leeuwarden niet zo groot is, heeft het wel veel te bieden! Zo kunnen we nog veel meer ontdekken.

Dus, schrijf je vandaag nog in en beleef samen met ons een gezellige avond in Leeuwarden!

Goed om te weten:
De exacte locatie ontvang je per e-mail nadat je je hebt aangemeld voor het evenement.

Ben je een international op zoek naar sociale evenementen in Friesland? Volg ons op Instagram en kijk regelmatig op onze kalender.

Naast de maandelijkse kroegavond in Leeuwarden bieden we een breed scala aan sociale en informatieve activiteiten om het je naar de zin te maken!

Let op:
Alle sociale evenementen zijn inbegrepen voor leden. Vooraf aanmelden is verplicht. De drankjes en hapjes zijn niet inbegrepen.

Wannear:
t/m 7 november
Ofstân nei jo lokaasje:
Toan risseltaten