Ga naar inhoud
MAP Favorieten 0

Coole Kidsnacht 2024 - Beestenbende in het Fries Museum

Leeuwarden

De Coole Kidsnacht komt terug! Op vrijdag 1 november toveren we het Fries Museum om tot een kleurrijk festivalterrein vol verrassingen voor de hele familie. Het thema van deze avond is Beestenbende!

Sjoch alfêst efkes

De Coole Kidsnacht komt terug! Op vrijdag 1 november wordt het Fries Museum omgetoverd tot een kleurrijk festivalterrein vol verrassingen voor de hele familie. Het thema van deze avond is Beestenbende! Tijdens dit feest met een staartje ontmoet je alle bijzondere dieren van het museum: van een boze koe en het Friese paard tot een Narwal en een terpenhond. 

Wat kan je verwachten? 

Ontdek alle hoekjes van het museum tijdens een spannende vossenjacht, waar je bijzondere wezens tegen het lijf loopt! Knutsel er lekker op los met je familie en vrienden. En natuurlijk mag een feestje niet ontbreken: dansen, lachen en plezier maken staat centraal op deze beregezellige avond. Café Thús in de hal van het museum is ook geopend en speelt met een aangepast menu in op de komst van families.

Kom verkleed als je favoriete dier en neem je hobbyhorse of knuffeldier mee. De Coole Kidsnacht is het allerleukst voor kinderen van 8 tot 12 jaar, maar iedereen is welkom.

Vossenjacht 

Ga tijdens de vossenjacht op zoektocht naar sporen met forensisch poeder. Wie weet kom je hele bijzondere wezens tegen! En een avontuur wordt het zeker, want je gaat de donkere tentoonstellingszaal van Kunstenaar Semâ Bekirović met een zaklamp trotseren. Picknick met de zwijnen, maak snoep voor dieren en knutsel je eigen mini-museum over je lievelingsdier. Er is genoeg te doen en het belooft een dol fijne avond te worden. Ben jij er ook bij?

Wannear:
1 november
Ofstân nei jo lokaasje:

Hjir fine jo Coole Kidsnacht 2024 - Beestenbende in het Fries Museum

Wilhelminaplein 92
8911 BS Leeuwarden
Plan dyn rûte

fanôf dyn lokaasje

Toan risseltaten