Sjoch alfêst efkes
“Als je mij echt wilt leren kennen, proef dan mijn eten”
Sudjai Somsiri
Welkom in mijn keuken. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring in zowel hotels als restaurants verspreid over de wereld, heb ik kunnen proeven van de verschillende keukens die onze wereld kent. Deze ervaringen hebben mij geweldig geïnspireerd. Toch kom ik steeds weer terug bij mijn roots; het koken van de meest pure Thaise gerechten zoals wij dat bij mij thuis, in ons kleine dorpje Khong Chiam, nog steeds gewend zijn te doen. In mijn eigen keuken bereid ik voor u de traditionele Thaise gerechten met lokaal te verkrijgen verse ingrediënten. Bringing Thai-streetfood to the restaurant.
Op 14 mei 2019 opende Thai-by-Jai haar deuren. Menig tevreden klant weet ons al te vinden en daar zijn wij ontzettend blij mee. Met 36 zitplaatsen en een open keuken heeft ons restaurant een intieme en ongedwongen sfeer. Als het weer het toelaat kunt u ook op ons terras terecht, waar u in de zon kunt genieten van de authentiek Thaise keuken. Ons personeel bestaat uit een mix van Thais/Nederlandse mensen woonachtig in Friesland en internationale studenten van Stenden-NHL. Wij leiden ons personeel zelf op in ons restaurant om onze gasten te kunnen voorzien van goede service met een glimlach in een warme, huislijke sfeer.