Ga naar inhoud
MAP Favorieten 0

Heroes | Introdans

Schouwburg De Lawei, Drachten

Introdans opent het 2024/2025 seizoen met een programma dat volledig draait om helden. Op social media lijkt iedereen tegenwoordig wel een held. Maar wie zijn nu onze echte helden?

Neem alvast een kijkje

Bekijk alle 4 foto's

Introdans opent het 2024/2025 seizoen met een programma dat volledig draait om helden. Op social media lijkt iedereen tegenwoordig wel een held. Maar wie zijn nu onze echte helden? Artistiek directeur Roel Voorintholt heeft grote bewondering voor dansers en choreografen die hun hele leven in dienst stellen van de danskunst. Hij programmeerde in HEROES vier energieke en meeslepende balletten rond het thema helden als eerbetoon aan deze makers en performers. 

Van de Nederlandse, maar vooral buiten onze landsgrenzen succesvolle Regina van Berkel dansen we voor het eerst het virtuoze Daily Hero, dat speciaal voor Introdans wordt uitgebreid met een spetterende finale. Daarna volgt een choreografisch juweeltje dat we in 2023 verworven hebben: SH-BOOM!, waarmee weer een werk van topchoreografenduo Sol León en Paul Lightfoot te zien is op de Nederlandse podia. Inbal Pinto tekent met de Nederlandse première van het verfijnde, melancholische Boulevard of Broken Dreams voor het derde werk in HEROES, en helden zijn zeker ook de bijzondere gastdansers die in een nieuwe editie van Iungo – De Ontmoeting 2024 van Introdans-choreograaf Adriaan Luteijn te zien zijn.

Wanneer:
15 november
Prijsinformatie:
Vanaf € 15,00
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Heroes | Introdans
Schouwburg De Lawei

Schouwburg De Lawei
Laweiplein 1
9203 KL Drachten
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten