Ga naar inhoud
MAP Favorieten 0

Padel Club for Internationals

Leeuwarden

Ben je een international in Friesland en op zoek naar een leuke sportieve activiteit? En wil je tegelijkertijd nieuwe vrienden maken? Doe dan mee met een gezellig potje Padel! IWCN organiseert veel activiteiten voor internationals in Noord-Nederland. Kijk op onze website voor meer informatie!

Sjoch alfêst efkes

Ontdek het plezier van Padel in Leeuwarden

Ben jij een international en op zoek naar een leuke sportieve activiteit? En wil je tegelijkertijd nieuwe vrienden maken? Doe dan gezellig mee aan een potje Padel!

Ontmoet nieuwe vrienden, geniet van de sport en maak plezier op de baan. Of je nu nieuw bent met Padel of een doorgewinterde speler, onze wedstrijden bieden voor ieder wat wils.
Dus kom langs en ervaar de spanning van Padel met een diverse en vriendelijke gemeenschap. Het is de perfecte gelegenheid voor wie nieuwe mensen wil ontmoeten en op zoek is naar een leuke tijd.

Schrijf je vandaag nog in en beleef samen met ons een avond vol plezier in Leeuwarden!

Wat is Padel?

Padel is een racketsport die een mix is van tennis en squash. Je speelt het in dubbelspel op een kleinere baan met muren waar je de bal tegenaan kunt laten stuiteren, net als bij squash. De rackets zijn stevig met gaten, niet bespannen zoals tennisrackets. De bal is vergelijkbaar met een tennisbal, maar stuitert iets minder.

Je scoort net als bij tennis, maar je serveert onderhands. Het is superleuk en strategisch, het gaat niet alleen om kracht, dus iedereen kan het spelen. Bovendien zijn de rally's langer en spannender. Het slaat echt overal aan omdat het sociaal is en leuk om te spelen!

Heb je een tutorial nodig? Klik hier!

Goed om te weten:

We komen elke maand bij elkaar om Padel te spelen. Meestal op de tweede zaterdag van de maand. De exacte locatie ontvang je per e-mail nadat je je hebt aangemeld.

De prijs kan variëren tussen 10 en 25 euro per persoon, afhankelijk van de groepsgrootte, eventueel eigen materiaal en het type padelbaan.

Ben je een international en op zoek naar sociale activiteiten in Friesland? Volg ons dan op sociale media en kijk regelmatig op onze kalender.

Naast onze maandelijkse Padel-sessies in Leeuwarden, bieden we een breed scala aan sociale en informatieve activiteiten om jouw je thuis te laten voelen!

Let op:
Vooraf aanmelden is verplicht. Omdat we een baan moeten reserveren, is aanmelden voor dit evenement iets eerder dan voor andere evenementen. Klik hier om je aan te melden!

Wannear:
t/m 7 november
Ofstân nei jo lokaasje:
Toan risseltaten