Ga naar inhoud
MAP Favorieten 0

Culinaire Camperroute

(242.8 km)

Lokaasjes op dizze rûte

Dykstra State

Dykstra State is een boerderijwinkel in Menaldum.

Dykstra State

Schaafsma Banketbakkerij

In Franeker vind je banketbakkerij en bakkerscafé Schaafsma. Na het winnen van de eerste prijs in een wedstrijd georganiseerd door Fryslân Culinair, mag Bakkerij Schaafsma zich de maker van het lekkerste suikerbrood van Fryslân noemen.

Schaafsma Banketbakkerij

Bauke groenten en fruit

Met een vriendelijke lach heet het team van Bauke groenten en fruit de winkelende gasten welkom. Bij Bauke vind je sappige appels en heerlijke groenten van goede kwaliteit.

Bauke groenten en fruit

Chocomaat Achlum

Wilt u proeven van ons assortiment? Aan de Monnikenweg 20 in Achlum staat onze Chocomaat vol lekkers! Van chocolade repen tot bonbons. Wit, melk of puur? Er zit voor ieder wat wils bij!

Chocomaat Achlum

Mevrouw de Molenaar

Ambachtelijk brood met liefde en respect gemaakt. Ieder weekend bakt Mevrouw de Molenaar aan de Elfstedenroute ambachtelijk brood op bestelling. In een samenspel tussen molen en wind maalt zij met zingende stenen het lokale graan.

Mevrouw de Molenaar

Versmarkt De 3 Ambachten

Versmarkt van de 3 ambachten met: Slagerij Thijs van der Meer, kwaliteitsslager Bakkerij Van der Werf Nylander kaasmakerij

Versmarkt De 3 Ambachten

De Vismand Balk

Welkom bij Visspeciaalzaak De Vismand, gelegen in het historische centrum van Balk aan de gracht de Luts. De winkel biedt een ruim assortiment aan verse vis en verrassende visspecialiteiten, bereid met passie en vakmanschap.

De Vismand Balk

Graasboerderij

Bij de Graasboerderij draait alles om het welzijn van mens, dier en de vruchtbaarheid van de bodem.

Graasboerderij

Boerderijwinkel Boer Bart

Boerderijwinkel in Rotstergaast, nabij Heerenveen met speelboerderij en restaurant.

Boerderijwinkel Boer Bart

Keurslagerij Spijkerman

Slagerij Spijkerman is een echt familiebedrijf. Door de hele regio zijn de producten van Spijkerman goed bekend. Ook kan je hun producten in andere delen van Nederland in de betere delicatessenzaken vinden.

Keurslagerij Spijkerman

Bakkerbio

BakkerBio is een biologisch landbouwbedrijf, dat vlakbij het Lauwersmeer ligt. Ze hebben een huisverkoopstand en een winkeltje waar je allerlei akkerbouwproducten als bloemkool, aardappelen en knolselderij kunt kopen. 

Bakkerbio

Aardappelhandel De Jong

Zo van het land, in je mand en op tafel. Shop je aardappelen, groente, eieren en honing in deze boerderijwinkel met aardappelautomaat.

Aardappelhandel De Jong vers gerooide aardappelen in Land in Friesland