Ga naar inhoud
MAP Favorieten 0

Het is songfestivalweek: ontdek wat er te doen is

| Wendy Bosma-Timmer

De Eurovisiekoorts is volop aan de gang en Friesland staat in de spotlights met een week vol muziek, cultuur en unieke evenementen. Thuis voor de buis én in Fryslân is van alles te beleven. In deze blog nemen we je mee langs alle activiteiten die rondom het Songfestival in Friesland gepland staan. Of je nu een die-hard Songfestivalfan bent of gewoon wilt genieten van de bruisende sfeer, er is voor ieder wat wils!

Joost Klein Speurtocht

Klaar voor een avontuurlijke speurtocht door Leeuwarden? Ontdek de stad op een geheel nieuwe wijze! Vind jij onze miniatuurheld in de stad én stuur je ons het bewijs dan maak je automatisch kans op een tof prijzenpakket. Via Instagram geven we je elke dag een hint én een foto. Je kunt van 3 tot en met 9 mei meezoeken.

Meer over deze actie

Club Klein

Een avond die je niet wilt missen is Club Klein in Neushoorn. Op 9 mei vanaf 19:30 uur transformeert deze populaire locatie in Leeuwarden tot een broeiplaats van creativiteit en muziek. Verwacht een avond gevuld met optredens, kunst en muziek, allemaal geïnspireerd door Joost Klein zelf. Deze avond staat garant voor een unieke mix van genres en verrassende acts. Of je nu fan bent van Joost of gewoon houdt van een goede party, Club Klein is de plek waar je wilt zijn tijdens de Songfestivalweek.

Meer over deze avond

De halve finale

Op 9 mei zit heel Europa aan de buis gekluisterd voor de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Dit is een avond vol spectaculaire optredens van talent uit heel Europa. Of je nu thuis kijkt of de avond deelt met vrienden in een lokale bar, de energie en spanning zijn overal voelbaar. Support jouw favoriete acts en geniet van een avond vol muzikaal talent en culturele diversiteit. Joost komt als last best in actie en de uitzending is vanaf 20:30 uur te zien op NPO1.

Meer over het songfestival

europaparty

Vier de finale van het Eurovisie Songfestival in Fryslân tijdens de EuropaPAPArty in Leeuwarden! Op 11 mei kun je samen met andere fans genieten van de live-uitzending van het Songfestival. Met grote schermen en een fantastische sfeer is dit de ideale plek om de acts vanuit heel Europa te supporten. Trek je glitterschoenen aan, hijs je in je feestelijkste outfit en doe mee met de festiviteiten. Het wordt een avond om nooit te vergeten!

Meer over deze avond

Kun je geen genoeg krijgen van Joost? - Dit speelt er nog meer

Met zo veel te doen en te zien, is Friesland dé plek om te zijn tijdens het Eurovisie Songfestival 2024. Deel deze blog, nodig je vrienden uit en duik samen in de feestelijke en muzikale sfeer die het Songfestival met zich meebrengt. We kijken ernaar uit je te zien in Friesland voor een onvergetelijke ervaring!