Ga naar inhoud
MAP Favorieten 0

Wellekom Watersport - Vri-Jon Contessa 11.40 Michelle

Woudsend

Comfortabel motorjacht voor maximaal zes personen

Neem alvast een kijkje

Bekijk alle 18 foto's

Dit ruime, comfortabele zespersoons motorjacht is onder andere uitgerust met een boeg- en hekschroef. Tevens is er een ruime zithoek en een eethoek en keuken. De eethoek is om te bouwen tot een tweepersoonsbed. Daarnaast is er in de achterkajuit van de motorboot een ruime tweepersoonskamer met een eigen wastafel. Voor in de boot is eveneens een tweepersoons slaapkamer. Achterin de boot is een elektrisch toilet, wastafel en douche. Afmeting: 11,40 x 3,80 x 1,0 meter

Ligging
Wellekom Watersport is een mooie, moderne en gezellige jachthaven in Woudsend, met goede sanitaire voorzieningen en een gezellig havencafé met terras. De jachthaven is centraal gelegen in het Friese meren gebied. Het heeft een prachtige verhuurvloot (sloepen, valken, platbodems, motorjachten & kajuitzeilboten) voor een fantastische vakantie.

Belangrijk om te weten
Voor dit schip beheren wij de boekingen. Het schip ligt bij ons in de haven. De in- en uitgifte en schoonmaak wordt door de eigenaar zelf gedaan. Huisdieren zijn op dit schip niet toegestaan.

Bedlinnen (kussen, -sloop, dekbed en -overtrek) kun je optioneel bij ons huren of zelf meenemen.

Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Wellekom Watersport - Vri-Jon Contessa 11.40 Michelle

De Zwaan 8
8551 RK Woudsend
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten